Reklama

Další články:

Bábovka z vaječného koňaku

Bábovka z vaječného koňaku

Manžel mi tuto dobrotu skoro vždycky celou sní. Zdeňka Černá, Soběslav
Sladký život /26.03.12
 
Pařížský hřbet

Pařížský hřbet

Lehký a lahodný moučník. Pavlína Matějková, Dětenice
Sladký život /28.03.12
 
Závin s jablky a skořicí

Závin s jablky a skořicí

Maminčina klasika, ke které se vždy ráda vracím. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Sladký život /29.03.12
 
Bezpracný perník

Bezpracný perník

Proč dělat perník složitě, když to jde i jednoduše.
Sladký život /01.03.09
 
Zdravé cookies

Zdravé cookies

Sušenky z ovesných vloček chutnají výborně a jsou skvělé na zdravé mlsání. Veronika Podlasová, Rýmařov
Sladký život /30.03.12
 
Vanilkové hraběnčiny řezy

Vanilkové hraběnčiny řezy

Jsou sice pracnější než jiné koláče, ale rozhodně to stojí za to. Těsto ze žloutků je křehounké a moc dobré. Viola Jandejsková, Volary
Sladký život /31.03.12
 
Roláda tiramisu

Roláda tiramisu

Trochu pracnější než klasické tiramisu, ale ta chuť stojí za to. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Sladký život /02.04.12
 
Dýňová buchta s čokoládovou polevou

Dýňová buchta s čokoládovou polevou

Místo dýně můžeš použít i cuketu, jablka nebo mrkev. Svatava Moravcová, Brno
Sladký život /03.04.12
 
Smetanový dort

Smetanový dort

Lehký nadýchaný dortík pro slavnostní příležitost i všední den. Dagmar Blahová, Tišnov
Sladký život /04.04.12
 
Domácí pribiňáček

Domácí pribiňáček

Výborná a zdravá pochoutka nejen pro děti,kterou zvládne i úplný laik. Anna Veselá, Velká Losenice
Sladký život /05.04.12
 
Ořechový medovník

Ořechový medovník

Lahodný moučník, který u nás všichni zbožňujeme. Petra Vilímková, Nymburk
Sladký život /06.04.12
 
Citrónové stříšky s polevou

Citrónové stříšky s polevou

Stříška se vytvoří sama, pokud těsto více nahrneme doprostřed formy. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Sladký život /10.04.12
 
Vločkové sušenky

Vločkové sušenky

Tyto sušenky jsou nejen zdravé, ale také moc dobré. Po upečení jsou hned snězené, a proto je většinou dělám ze dvou dávek. Dagmar Kavalcová, Kuřim
Sladký život /11.04.12
 
Marcipánová štola

Marcipánová štola

Tento recept jsem našla ve staré kuchařce a trochu ho vylepšila.A výsledek je vynikající...
Sladký život /13.04.12
 
Hraběnčin koláč

Hraběnčin koláč

Koláč je nejlepší když se odleží, ale u nás nikdy nevydrží celý do druhého dne. Jaroslava Nová, Beroun
Sladký život /13.04.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 227 z 234

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu