Reklama

Další články:

Sváteční žemlovka

Sváteční žemlovka

Svědčí jí také skořice Podle receptu Světlany Malé ze Znojma
Sladký život /26.09.19
 
Hruškový koláč s pekany

Hruškový koláč s pekany

Chutě se navzájem doplňují Podle receptu Jany Košovské z Orlové
Sladký život /17.09.19
 
Tartaletky s ovocem

Tartaletky s ovocem

Má rodina vždy ocení, když dostanou po obědě malý dezert ve své vlastní mističce. Jana Týlová, Aš
Sladký život /18.08.17
 
Kynutý závin s mákem a švestkami

Kynutý závin s mákem a švestkami

Skvělý je také s ořechy Podle receptu Violy Urbáškové z Mladé Boleslavi
Sladký život /26.09.19
 
Větrníky s ovocem

Větrníky s ovocem

Podle receptu  Miroslavy Skálové ze Zlína
Sladký život /25.09.19
 
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Markéta Kvítková, Roudnice nad Labem
Sladký život /21.08.18
 
Jablíčka v županu

Jablíčka v županu

Tomáš Mika, Brno
Sladký život /23.09.19
 
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu Věry Veselé z Havířova
Sladký život /20.11.19
 
Španělský skořicový flan

Španělský skořicový flan

Doporučuji přidat trochu vanilky nebo pár kapek vanilkového extraktu. Blanka Řeháčková, Rokycany
Sladký život /07.11.16
 
Kokosová bábovka s jablky

Kokosová bábovka s jablky

Bábovka je uznávaná klasika, ale proč  ji dělat jen tradičním způsobem?  Vendula Feierabendová, Rožmitál pod Třemšínem
Sladký život /13.11.16
 
Dezert stracciatella

Dezert stracciatella

Lucie Garčicová, Hlohovec
Sladký život /23.09.19
 
Sladká ovocná pizza

Sladká ovocná pizza

Z rodinné kuchařky Jarmila Čapková, Varnsdorf
Sladký život /01.06.18
 
Jablečné  dezertíky

Jablečné dezertíky

Tento jednoduchý recept si určitě oblíbíš. Lucie Brůnová, Semily
Sladký život /05.11.16
 
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora
Sladký život /18.11.19
 
Čokoládový cop

Čokoládový cop

Lepší než od cukráře Podle receptu Lenky Drábkové z Příbrami
Sladký život /24.09.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 232

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama