Reklama

Další články:

Jablečný perník

Jablečný perník

Milada Vavrošová, Ostrava
Sladký život /25.09.19
 
Štafetky s kávovým krémem

Štafetky s kávovým krémem

Chutě kávy a čokolády vytvářejí harmonii, která je vlastní právě jen těmhle štafetkám. Veronika Chrzová, Litvínov
Sladký život /01.11.16
 
Domácí želé bonbony

Domácí želé bonbony

Milena Faustová, Jihlava
Sladký život /29.09.19
 
Podzimní koláč

Podzimní koláč

Jistě si ho zamiluješ Romana Rubášová, Klatovy
Sladký život /25.09.19
 
Dýňový koláč s borůvkami

Dýňový koláč s borůvkami

Výborný je i se směsí lesního ovoce. Božena Kolářová, Pouště
Sladký život /04.11.16
 
Kaštanová roláda

Kaštanová roláda

Daniela Junková, Valašské Meziříčí
Sladký život /30.09.19
 
Mlsná hruška

Mlsná hruška

Na vaření raději vyber sladší víno. Bohdana Králová, Praha
Sladký život /05.11.16
 
Moka dortíčky

Moka dortíčky

Jaký použiješ základ krému, záleží na tobě, já dělám pudinkový.  Eva Přecechtělová, Chropyně
Sladký život /13.01.17
 
Řezy se švestkami

Řezy se švestkami

Hana Šátralová, Praha
Sladký život /29.09.19
 
Švestkové suflé s krustou

Švestkové suflé s krustou

Lucie Zubatá, Vnorovy
Sladký život /24.09.19
 
Křehká jablečná buchta

Křehká jablečná buchta

Zdeňka Polanská, Vsetín
Sladký život /24.09.19
 
Tvarohový koláč s jablky a hruškami

Tvarohový koláč s jablky a hruškami

Podle receptu Ivy Kindlové z Písku
Sladký život /18.09.19
 
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hotová lízátka zapíchneme do misky s cukrem. Eva Komárková, 13 let, Příbram
Sladký život /28.01.17
 
Buchta z červené řepy s chutí jahod

Buchta z červené řepy s chutí jahod

Vůbec se nemusíš bát, že řepa v dezertu nebude dobrá, právě naopak.  Pavlína Kotrbová, Jihlava
Sladký život /04.11.16
 
Mandlové rohlíčky s čokoládou

Mandlové rohlíčky s čokoládou

Voňavé křehoučké cukroví se nikdy neomrzí. Pečení mě na Vánocích baví nejvíc. Zuzana Rothová, Příbram
Sladký život /17.12.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 5 z 232

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama