Reklama
Zeleninový salát s toastem
Fotogalerie:

Zeleninový salát s toastem

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Od září začnu chodit do školy. Budu se učit číst, psát a počítat. Ale vařit prý ne, proto se to učím s maminkou. Je moc hodná.
Radeček Janovec, Praha

Ingredience

  • 1/2 zelí hlávkové
  • 1 okurka
  • 2 paprika
  • 150 g sýr
  • 2 lžíce olej olivový
  • cibule
  • 4 rajčata
  • 150 g šunka
  • 1 balení chleba tmavý celozrnný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

54 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Rajčata nakrájíme na malé kousky, okurku také. Zelí se pokusíme nakrájet na co nejtenčí proužky, papriky na malé kousky a cibulku najemno.
  2. krok2
    Všechno promícháme, osolíme a zalijeme dvěma lžícemi olivového oleje. Celozrnný toast natřeme trochou másla. Nejprve na něj položíme plátek šunky, potom plátek eidamu a nakonec plátek uzeného sýra. 
  3. krok3 Přiklopíme opět plátkem celozrnného chleba a dáme zapéct do toastovače.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Stehýnka na rajčatech

Stehýnka na rajčatech

Pro ještě lepší vůni posypej stehýnka tymiánem. Radka Jirsová, Česká Lípa
Škola vaření /22.07.17
S hráškem a slaninou

S hráškem a slaninou

Tato dobrota se nám asi nikdy nepřejí.

Irena Ivanova, Ostrava

Škola vaření /29.09.16
Zapečené houby se zeleninou

Zapečené houby se zeleninou

Podávám je s česnekovou bagetou.

Petr Červenka, Třebíč

Škola vaření /08.09.16
Krůtí stehno na houbách

Krůtí stehno na houbách

Stejně lze upravit králíka

Podle receptu Tamary Kostelíčkové z Brna

Škola vaření /08.08.18
Ořechový řez

Ořechový řez

Je to moučník, který si určitě oblíbíš.
Petra Maňáková, Bílovec
Škola vaření /12.12.08
Nastavovaná sekaná s kroupami

Nastavovaná sekaná s kroupami

Občas ji odlehčím ještě nastrouhanou mrkví nebo nasekaným pórkem.

Tereza Lacková, ...

Škola vaření /29.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu