Reklama
Závitky plněné zelím
Fotogalerie:

Závitky plněné zelím

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Můžeš je posypat špetkou chilli.

Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 1,5 kg vepřového libového bůčku
  • podle chuti sůl
  • 1 sklenice sterilovaného bílého zelí
  • trocha kmínu
  • 2 lžíce sádla

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

190 Kč

Postup přípravy

  1. Bůček očistíme, nakrájíme na asi 1 cm silné plátky, naklepeme a osolíme. Na každý plátek dáme lžíci sterilovaného zelí, posypeme kmínem a stočíme. Spojíme párátkem.

  2. V zapékací míse rozehřejeme  sádlo, na kterém závitky opečeme z obou stran. Podlijeme trochou vody a dáme péct.

  3. Měkké bůčkové závitky nandáme na talíř a podáváme s bramborovou kaší.

Pošli recept! 11/2016 (7.10.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závitky mňam

Závitky mňam

Vařil jsem s babičkou sobotní oběd a ten název je můj nápad. Míša Richter, Rudná ...
Škola vaření /30.01.11
Bílá polévka s vejcem

Bílá polévka s vejcem

Hlavně teď v zimě zahřeje a dodá sílu!
Ivana Bartušková, Bítovčice
Škola vaření /12.01.09
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Muffiny s nivou

Muffiny s nivou

Můžeš podle chuti přidat i další suroviny.

Vlaďka Suková, Kolín

Škola vaření /28.02.17
Sekaná ve slanince

Sekaná ve slanince

Hotovo za pár minut

Podle receptu Niny Bártové z Uherského Brodu

Škola vaření /21.01.19
Čerti

Čerti

Tohle ‚‚vaření‘‘ je super zábava. Hotoví čerti krásně voní, můžeš si s nimi ...
Škola vaření /25.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu