Reklama
Závitky mňam
Fotogalerie:

Závitky mňam

Míša Richter

Rudná
Vařil jsem s babičkou sobotní oběd a ten název je můj nápad.
Míša Richter, Rudná

Ingredience

  • 5 plátků krkovice vepřová
  • 1 lžíce hořčice plnotučná
  • 1 balení sýr plátkový
  • 2 nožičky klobása
  • špetka sůl
  • špetka kmín
  • 250 g brambory

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

175 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky masa osolíme, potřeme hořčicí, navrch položíme plátek sýra a kousky klobásy. Vše stočíme do závitku. Jednotlivé závitky dáme do zapékací mísy, okolo naskládáme oloupané a nakrájené brambory, podlijeme vodou a okmínujeme. 
  2. Pečeme asi 1 a 1/4 hodiny v horkovzdušné troubě při 150 °C. Na talíři můžeme ozdobit vařeným chřestem a růžičkou z mrkve.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené tortilly s tuňákem

Zapečené tortilly s tuňákem

Tortilly nemusí být plněné jen fazolemi a ostrým kořením! Karel Jahoda, Kladno
Škola vaření /24.05.17
Jahůdkové těstoviny

Jahůdkové těstoviny

Jednoduché, rychlé, a přesto výborné.
Hana Doležalová, Třebíč
Škola vaření /26.08.11
Slaný dort s vejci natvrdo

Slaný dort s vejci natvrdo

Na surovinách nešetřím, takže je moc dobrý.

Monika Weinfurtová, Přeštice

Škola vaření /17.02.17
Těstoviny s tuňákem

Těstoviny s tuňákem

Toto jídlo se stalo naší oblíbenou rychlovkou k obědu.
holky Hrnčířovy, Horky
Škola vaření /20.10.10
Houbový závin

Houbový závin

Eva Červenková, Praha

Škola vaření /09.08.18
Kuřecí plátky s nivou

Kuřecí plátky s nivou

Originální a snadná úprava kuřecího masa  s použitím zázvoru, ...

Škola vaření /30.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu