Reklama
Závin se žampiony a točeňákem
Fotogalerie:

Závin se žampiony a točeňákem

Pavlína Vintrová

Hradec Králové
Je vynikající se zeleninovým salátem.
Pavlína Vintrová, Hradec Králové

Ingredience

  • 1 balení těsto listové
  • 300 g salám točený
  • 1 cibule
  • 4 žampiony
  • 2 vejce
  • 2 lžíce kečup
  • špetka oregáno
  • špetka koření grilovací

Doba přípravy

Počet porcí

14

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Točený salám nastrouháme nahrubo‚ cibuli nakrájíme najemno. Také žampiony pokrájíme na menší kousky. Vše smícháme, přidáme kečup a 1 vejce.
  2. Z těsta vyválíme placku. Na ni rozložíme náplň a lehce zasypeme oreganem. Zavineme a potřeme rozšlehaným vejcem. Ještě mírně posypeme grilovacím kořením.
  3. Pečeme při 200 °C asi 30 minut, dokud nezezlátne.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tymiánové kuličky s parmazánem

Tymiánové kuličky s parmazánem

Bylinky vše krásně provoní, bude ti chutnat. Alice Vokounová, Liberec
Škola vaření /11.11.16
Kuře s ořechovou náplní

Kuře s ořechovou náplní

Náš rodinný recept, který mne naučila maminka. Pocházela z malé vesnice v jižních...

Škola vaření /14.11.17
Ovocný dort na dětskou oslavu

Ovocný dort na dětskou oslavu

Udělali jsme si s kamarády takovou dvojitou parádičku. Jednak jsem měl narozeniny ...
Škola vaření /12.12.08
Toasty se zvířátky

Toasty se zvířátky

Chtěli jsme rodiče překvapit něčím dobrým a povedlo se! Bylo jim líto naše krásně ...

Škola vaření /19.02.17
Hovězí na víně s parmazánem

Hovězí na víně s parmazánem

Mám ráda, když pokrm chutná a také pěkně vypadá.

Dominika Caisová, Zlín

Škola vaření /03.10.16
Kávový nepečený dortík

Kávový nepečený dortík

Úžasný moučník s vůní a chutí kávy.

Kamila Michalíková, Karviná

Škola vaření /13.02.17
 

Nejnovější

Játra z divočáka s cuketou

Játra z divočáka s cuketou

Zdeněk Ondruch, Kroměříž
Za pár korun /21.11.18
Vdolky s anglickou slaninou

Vdolky s anglickou slaninou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Za pár korun /21.11.18
Domácí švestková povidla

Domácí švestková povidla

Miroslava Čiržová, Opava

Škola vaření /21.11.18
Plněné batáty se sýrem

Plněné batáty se sýrem

Ozdob jídlo bylinkami.

Podle receptu Elišky Trhanové z Loun

Zdravě a chutně /21.11.18
Pivní koláč z kynutého těsta

Pivní koláč z kynutého těsta

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /21.11.18
Paštika z hub a paprik

Paštika z hub a paprik

Pavla Teznerová, Chotěboř

Všehochuť /21.11.18
Vegetariánský burger

Vegetariánský burger

Skvělá svačina do školy.

Podle receptu Eriky Kolínové z Jihlavy

Všehochuť /21.11.18
Škvarkové pirohy

Škvarkové pirohy

K pivu jako stvořené!

Josef Vodička, Semily

Za pár korun /20.11.18
Srnčí žebra na česneku

Srnčí žebra na česneku

Martina Antalová, Odolena Voda

Škola vaření /20.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama