Reklama
Zapečené špekáčky
Fotogalerie:

Zapečené špekáčky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 10 kuřecích špekáčků
  • trocha plnotučné hořčice
  • 2–3 cibule
  • 250 g nivy
  • 6–8 kozích rohů
  • 1,5 skleničky piva
  • 1/2 skleničky kečupu

Doba přípravy

Počet porcí

4–5

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky podélně nařízneme a potřeme hořčicí. Naplníme kolečky cibule, plátky nivy a kousky kozích rohů.

  2. Naskládáme do pekáčku a zalijeme pivem s kečupem.

  3. Pokud nám zbyly některé ingredience, tak jimi posypeme špekáčky. Dáme zapéct asi na 30 minut.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Langoše

Langoše

Oběd, který dělám raději z dvojité dávky. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Škola vaření /20.01.17
Placky se smetanovou směsí

Placky se smetanovou směsí

Výborné spojení pikantních hub a škvarků tě mile překvapí, nyní je právě ...

Škola vaření /07.08.16
Rajská omáčka s masovými kuličkami

Rajská omáčka s masovými kuličkami

U nás jsme všichni "omáčkoví".

Jana Capouchová, Havlíčkův Brod

Škola vaření /07.04.12
Jogurtové preclíky

Jogurtové preclíky

Lenka Danišová, Jirkov

Škola vaření /05.02.18
Pikantní česnekové noky se zelím

Pikantní česnekové noky se zelím

Dobré a dietní.

Karel Witzko, Chomutov

Škola vaření /29.04.12
Telecí líčka s mrkví a celerem

Telecí líčka s mrkví a celerem

Špatně se shánějí, musíš k řezníkovi.

Linda Dvořáčková, Jaroměř

Škola vaření /08.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu