Reklama
Zapečené párty toasty
Fotogalerie:

Zapečené párty toasty

Terezka 	          Adamcová

Praha
Chodím do první třídy a někdy mi maminka dovolí pozvat si domů kamarády. Po hraní máme hlad. Proto připravím něco dobrého.
Terezka Adamcová, Praha

Ingredience

  • Sladké tousty
  • 3 jahody
  • 1 kiwi
  • 1 jablko
  • čokoládové sypání
  • Slané tousty
  • trochu hořčice
  • 200 g sýr plátkový
  • trochu kečup
  • 200 g šunka
  • 1 okurka
  • 2 rajčata
  • několik olivy zelené
  • Ostatní
  • 1 balení chléb bílý toastový
  • 1 balení chléb tmavý toustový

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na slané toasty rozložíme šunku a sýr a dáme je zapéct do toastovače. Sladké posypeme čokoládovým sypáním a také zapečeme.
  2. krok2 Ovoce a zeleninu nakrájíme (můžeme z nich podle vlastní fantazie vykrájet různé tvary). Zapečené toasty vykrojíme kulatou formičkou a ozdobíme dle chuti ovocem nebo zeleninou.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květák s omáčkou

Květák s omáčkou

Zbožňuji kombinaci špenátu a sýra. Hodí se i k těstovinám. Ladislav ...
Škola vaření /16.11.09
Kotlety se smetanovými bramborami

Kotlety se smetanovými bramborami

Pokrmy připravované v jedné míse či hrnci ti ušetří čas.

David Šebek, ...

Škola vaření /21.08.17
Králičí vývar se sýrovými ‚‚kudlásky‘‘

Králičí vývar se sýrovými ‚‚kudlásky‘‘

Chutná dětem

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /28.01.18
Zapečené rolky z kotlety

Zapečené rolky z kotlety

Iveta Bílková, Kroměříž

Škola vaření /23.02.18
Syrečky v pivním těstíčku

Syrečky v pivním těstíčku

Dělám je jen ve dnech, kdy maminka není doma, a důkladně větrám.
Tomáš ...
Škola vaření /10.07.12
Snídaně pro malé i velké

Snídaně pro malé i velké

Ivana Černá, Praha

Škola vaření /22.02.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu