Reklama
Zapečené párty toasty
Fotogalerie:

Zapečené párty toasty

Terezka 	          Adamcová

Praha
Chodím do první třídy a někdy mi maminka dovolí pozvat si domů kamarády. Po hraní máme hlad. Proto připravím něco dobrého.
Terezka Adamcová, Praha

Ingredience

  • Sladké tousty
  • 3 jahody
  • 1 kiwi
  • 1 jablko
  • čokoládové sypání
  • Slané tousty
  • trochu hořčice
  • 200 g sýr plátkový
  • trochu kečup
  • 200 g šunka
  • 1 okurka
  • 2 rajčata
  • několik olivy zelené
  • Ostatní
  • 1 balení chléb bílý toastový
  • 1 balení chléb tmavý toustový

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na slané toasty rozložíme šunku a sýr a dáme je zapéct do toastovače. Sladké posypeme čokoládovým sypáním a také zapečeme.
  2. krok2 Ovoce a zeleninu nakrájíme (můžeme z nich podle vlastní fantazie vykrájet různé tvary). Zapečené toasty vykrojíme kulatou formičkou a ozdobíme dle chuti ovocem nebo zeleninou.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená brokolice

Zapečená brokolice

Můžeš přidat šunku nebo kuřecí maso. Pavlína Sosnová, Petrovice u Karviné
Škola vaření /19.05.14
Máslové croissanty

Máslové croissanty

Pracné, ale velmi chutné.

Iveta Müllerová, Březina

Škola vaření /12.10.12
Krupičná nádivka s mákem

Krupičná nádivka s mákem

Klidně se dá podávat třeba místo chlebíčků.


Luděk Zatloukal, Vsetín

Škola vaření /30.03.17
Mozzarella v anglické slanině

Mozzarella v anglické slanině

Když nemáme zrovna chuť na flákotu, tak rádi s rodinou grilujeme sýry.

Hana ...

Škola vaření /16.08.17
Čokoládoví šnečci

Čokoládoví šnečci

Místo nutelly můžeš dát čokoládu.
Martina Prknová, Jemnice
Škola vaření /23.01.11
Krokodýl

Krokodýl

Dělal jsem ho dědečkovi k narozeninám.

Ondřej Červenka, Kladno

Škola vaření /18.02.17
 

Nejnovější

Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
Pečeně po italsku

Pečeně po italsku

Podle receptu

Lenky Veselé z Chomutova

Všehochuť /22.09.18
Bublanina s vínem

Bublanina s vínem

Podle receptu

Zuzany Smékalové z Mladé Boleslavi

Sladký život /22.09.18
Bramborové misky s křenem

Bramborové misky s křenem

Pikantní

Podle receptu Jindřišky Coufalové z Prahy

Za pár korun /21.09.18
Kuřecí stehýnka s rýží

Kuřecí stehýnka s rýží

Romana Heková, Svitavy

Škola vaření /21.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama