Reklama
Zapečená cuketa s kuřecím prsem
Fotogalerie:

Zapečená cuketa s kuřecím prsem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Solíme opatrně, niva je dost slaná.

Olga Šimperová, Rajhrad

Ingredience

  • 8 vajec
  • 5 lžic mléka
  • trocha soli, pepře a kmínu
  • 3 stroužky česneku
  • 500 g vykapané nahrubo nastrouhané cukety
  • 2 kuřecí prsa
  • 1 hrst špenátových lístků
  • 200 g nivy
  • trocha oleje na vymazání plechu
  • 1 hrst bazalky

Doba přípravy

Počet porcí

6-8

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce vyšleháme s mlékem,  solí, pepřem, česnekem a kmínem. Pak přidáme nastrouhanou cuketu, na nudličky pokrájená kuřecí prsa, lístky špenátu a 100 g drcené nivy.

  2. Vše promícháme a směs nalijeme na plech na olejem vymazaný pečicí papír. Posypeme zbývající nivou a upečeme dozlatova. Posypeme bazalkou.

Pošli recept! 8/2016 (13.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kachní rolka s mozzarellou

Kachní rolka s mozzarellou

Hodí se k ní rýže i brambory. Jitka Klosová, Nový Jičín
Škola vaření /15.07.16
Plněné bochánky

Plněné bochánky

Nejlepší jsou hned po vytažení z trouby.

Linda Hradecká, Rakovník

Škola vaření /16.11.16
Hamburger v kabátku

Hamburger v kabátku

Můžeš přidat kečup a hořčici.

Hana Veselá, Žirovnice

Škola vaření /25.07.16
Karbanátky z tvarohu

Karbanátky z tvarohu

Dobrou večeři si dokážu uvařit sám.
Kristyán Wagner, Prachatice
Škola vaření /26.01.10
Krůtí kuličky v rajské omáčce

Krůtí kuličky v rajské omáčce

Moje dcery jsou už velké, ale tohle jídlo, které si oblíbily jako malé holky, mají rády...
Škola vaření /30.01.13
Bažant na víně

Bažant na víně

Jestli máš ráda zvěřinu, upeč si ho.
Josef Bartušek, Bítovčice
Škola vaření /15.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu