Reklama
Vločkové hrudky
Fotogalerie:

Vločkové hrudky

Karolína Durdová

Hodějovice
Dávám přednost zdravému mlsání.
Karolína Durdová, Hodějovice

Ingredience

  • 1 plechovka salko
  • 3 hrnky vločky ovesné
  • dle chuti ořechy sekané
  • dle chuti kokos strouhaný
  • dle chuti ovoce sušené

Doba přípravy

Počet porcí

40

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy nalijeme Salko a přisypeme ovesné vločky. Pak vmícháme všechny ingredience (množství volíme tak, aby vznikla hustá hmota), fantazii se meze nekladou.
  2. Z hmoty děláme na plech vyložený pečicím papírem lžičkou malé hrudky. Pokud se hrudky rozpadají‚ stačí lehce navlhčit prsty‚ jde to snadněji. Pečeme asi 10 minut na 180 °C.
  3. Po vyndání z trouby sejmeme z plechu a necháme vychladnout.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborový salát

Bramborový salát

Salát je vynikající k řízkům, pečené krůtě či ke kuřeti. Veronika Poláčková, ...
Škola vaření /10.12.12
Velikonoční zapečená vejce se žampiony

Velikonoční zapečená vejce se žampiony

Tento výborný nákyp se hodí k obědu i k večeři.
Lenka Enderlová, ...
Škola vaření /19.04.14
Krkovička s pikantní krustou

Krkovička s pikantní krustou

Výborná je i zastudena s krajícem chleba.

Karolína Stejskalová, Kladno

Škola vaření /12.08.16
Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /19.09.18
Kuřecí závitky

Kuřecí závitky

Jako příloha se hodí vařená rýže a zeleninová obloha.
Zdeněk Urbanovský, ...
Škola vaření /24.05.11
Quiche ze sladkých brambor

Quiche ze sladkých brambor

Kateřina Gajová, Brno

Škola vaření /24.04.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu