Reklama
Vepřové na kokose
Fotogalerie:

Vepřové na kokose

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pikantní večeře, kterou jsem uvařil mámě.

Petr Troudička, 15 let, České Budějovice

Ingredience

  • 300 g vepřového masa
  • 3 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 1 lžička čerstvého strouhaného zázvoru
  • špetka chilli koření
  • 1 lžička karí koření
  • trocha soli
  • 4 brambory
  • 3 lžíce strouhaného kokosu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na nudličky, opečeme na oleji ze všech stran spolu s nasekanou cibulí a zázvorem. 

  2. Vmícháme karí, chilli, sůl, na kostky nakrájené brambory, podlijeme a zvolna dusíme, až jsou brambory a maso měkké. Vmícháme kokos a prohřejeme. 

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Maminčina bažantí stehna

Maminčina bažantí stehna

Připraveno podle receptu Hany Kleckerové z Vodňan
Škola vaření /24.02.18
Sýrové pečivo se slunečnicí

Sýrové pečivo se slunečnicí

Iva Trhoňová, Mouchnice

Škola vaření /26.01.19
Holandské řízky

Holandské řízky

Zažitá klasika.

Otto Plášek, Brno

Škola vaření /12.07.16
Telecí plec se zeleninou

Telecí plec se zeleninou

Klára Flenerová, Beroun

Škola vaření /22.02.18
Palačinky s borůvkami

Palačinky s borůvkami

Mám moc ráda sladká jídla, ráda je i vařím.
Kristýna Slámová, Karviná
Škola vaření /22.12.08
Slavnostní bujon

Slavnostní bujon

Hovězí vývar by se měl vařit při nízké teplotě co nejdéle. Pak je chuť polévky ...

Škola vaření /02.12.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu