Reklama
Vepřové mráčky
Fotogalerie:

Vepřové mráčky

Radka Knapová
Radka Knapová
Jičín

Na vepřovém si moc rádi pochutnávají děti i manžel.

Radka Knapová, Jičín

Ingredience

  • 750 g vepřový bůček
  • 3 stroužek česneku
  • 75 g cibule
  • 250 ml voda
  • 30 g hladká mouka
  • sůl
  • kmín
  • mletá paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Vykostěný bůček nakrájíme na větší kostky, osolíme a dáme na pekáč. Posypeme hrubě nasekaným česnekem, kmínem, paprikou a nakrájenou cibulí.  Podlijeme vodou a dáme péci do trouby vyhřáté na 220 °C. Během pečení podléváme.
  2. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Zalijeme vodou, provaříme a šťávu přecedíme. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo vařenými brambory a špenátem. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slané košíčky s pěnou

Slané košíčky s pěnou

Zkus tento skvělý recept, jsou výborné. Jana Vokrouhlíková, Liberec
Škola vaření /02.04.17
Dortík se sušenkami a piškoty

Dortík se sušenkami a piškoty

Když ti po dětech zůstane hromada piškotů a sušenek, už je nemusíš vyhazovat. ...

Škola vaření /18.06.17
Domácí pivní rohlíky

Domácí pivní rohlíky

Vždycky je dělám z dvojité dávky, jedna naší hladové rodině nikdy nestačí.

Daniela...

Škola vaření /11.10.16
Zapékané artyčoky

Zapékané artyčoky

Podávej s opečenou bagetou

Uvnitř střapaté růžice se ukrývá lahůdka, kterou si ...

Škola vaření /04.10.18
Rizoletky  s masem

Rizoletky s masem

Jsou to vlastně slané palačinky v těstíčku.         ...

Škola vaření /15.02.15
Vločkové hrudky

Vločkové hrudky

Dávám přednost zdravému mlsání.
Karolína Durdová, Hodějovice
Škola vaření /22.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu