Reklama
Vařená kuřecí roláda
Fotogalerie:

Vařená kuřecí roláda

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nesmí ti chybět v kuchařce

Vojta Miláček, Praha

Ingredience

  • 1 větší kuře
  • sůl
  • pepř
  • grilovací koření
  • 3 rohlíky
  • 4 lžíce medvědího česneku
  • 2 žloutky
  • 125  ml 33% smetany

Doba přípravy

Počet porcí

5–6

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Kuře vykostíme a plát s kůží ochutíme solí, pepřem a grilovacím kořením.

  2. Rohlíky pokrájíme na kostičky a v míse smícháme s pokrájeným medvědím česnekem a 2 žloutky. Osolíme a zalijeme smetanou. Vše promícháme.

  3. Necháme chvilku proležet a pak rozetřeme nádivku na připravený plát masa (plát je položený kůží dolů). Maso pevně zarolujeme, přeložíme na potravinovou fólii a pevně ji zavineme tak, aby se k masu nedostala žádná voda.

  4. Takto připravenou roládu vaříme při mírném varu asi 1 hodinu v hrnci s vodou.

  5. Hotovou vyndáme na prkénko, opatrně rozbalíme a nakrájíme na plátky. Roládu můžeme podávat ještě teplou či studenou, například se zeleninovým salátem.

Pošli recept! - Speciál - Rychlé recepty (18.6.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nádivka s medvědím česnekem

Nádivka s medvědím česnekem

Ani nepotřebuji přílohu,  mám ji rád i studenou. Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Škola vaření /07.03.17
Králičí vývar se zeleninou

Králičí vývar se zeleninou

Vývar z kostí plný zdravé zeleninky.
Lucie Strakošová, Trnávka
Škola vaření /03.07.12
Placičky s ovocem

Placičky s ovocem

Takhle chutnají mému mladšímu bráškovi.
Martin Růžička, Frenštát ...
Škola vaření /05.12.08
Hrušková marmeláda

Hrušková marmeláda

Zavařování mě baví. V zimě si můžeme pochutnávat a vzpomínat na krásné letní dny ...

Škola vaření /19.08.16
Maso se sýrem

Maso se sýrem

Jednoduchý recept mé maminky jistě zvládne i úplný začátečník.
Hana Kotková, ...
Škola vaření /20.08.08
Kefírová buchta

Kefírová buchta

Velice jemná a chutná, taková je buchta s kefírem. Navíc je i zdravá ...
Škola vaření /07.06.10
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama