Reklama
Twister – plněné tortilly
Fotogalerie:

Twister – plněné tortilly

Ivana Synková

Praha
Místo řízečků použij párky, při dietě nasucho grilovaná kuřecí prsa.
Ivana Synková, Praha

Ingredience

  • 3 tortilly
  • několik listů salát ledový
  • 1 mrkev
  • 2 rajčata
  • 1/4 okurka
  • 4 kuřecí řízečky
  • 150 g sýr strouhaný
  • 1 omáčka tatarská

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Ohřejeme koupené tortilly v troubě dle návodu‚ dáme na talíř.
  2. Zeleninu nakrájíme na kousky, mrkev nastrouháme, vše naklademe na polovinu placky.
  3. Na zeleninu dáme nakrájené, v troubě ohřáté horké řízečky. Na ně nasypeme strouhaný sýr, zalijeme tatarskou omáčkou. Přes to ohneme druhou půlku placky. Můžeme dát celé ještě na chvilku zapéct.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smetanová omáčka s čedarem

Smetanová omáčka s čedarem

Nenáročná příprava, skvělý výsledek. Andrea Jílková, Polička
Škola vaření /04.10.16
Bezlepkové kuře na paprice

Bezlepkové kuře na paprice

Markéta Veselková, Zlín

Škola vaření /26.03.18
Kuře z jedné pánve

Kuře z jedné pánve

Podle receptu

Mileny Olivové z Rožnova pod Radhoštěm

Škola vaření /03.08.18
Vaječná tlačenka

Vaječná tlačenka

Mám moc hodnou a šikovnou maminku, která celé naší rodině vyvařuje dobroty, ačkoliv ...
Škola vaření /21.07.08
Palačinky s borůvkami

Palačinky s borůvkami

Mám moc ráda sladká jídla, ráda je i vařím.
Kristýna Slámová, Karviná
Škola vaření /22.12.08
Fazolky na slanině

Fazolky na slanině

Vařím je nyní často jako rychlý oběd.
Jana Motlová, Kralupy n. Vltavou
Škola vaření /25.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu