Reklama
Reklama
Tříbarevné tvarohové řezy
Fotogalerie:

Tříbarevné tvarohové řezy

Pavel Myška

Praha
Babička mi trošku pomáhá, ale za chvilku si troufnu upéct tuhle dobrotu úplně sám.
Pavel Myška, Praha

Ingredience

  • Těsto
  • 300 g mouka polohrubá
  • 100 g máslo
  • 1/2 prášek do pečiva
  • 100 g cukr moučkový
  • 1 vejce
  • 3 lžíce voda
  • 2 lžíce kakao
  • 1 lžíce olej
  • Náplň
  • 2 lžíce mléko
  • 1 cukr vanilkový
  • 2 Pudink jahodový
  • 500 ml mléko
  • 500 g tvaroh
  • 200 g cukr krupice
  • Těsto 2
  • 3 vejce
  • 200 g cukr krupice
  • 1/2 skleničky olej
  • 3 lžíce voda horká
  • 200 g mouka polohrubá
  • 1/2 prášek do pečiva

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Z uvedených surovin vypracujeme těsto, plech pokapeme olejem a těsto na něj rozetřeme.
  2. krok2 Pudinky s mlékem připravíme dle návodu, necháme vychladnout a poté vše vyšleháme.Rozetřeme na těsto na plechu.
  3. krok3 Vejce, cukr, olej a vodu vyšleháme dohladka, přidáme mouku a pečicí prášek, promícháme a natřeme na náplň. Pečeme zhruba 45 minut.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nepečený tvarohový dort

Nepečený tvarohový dort

Je snadný na přípravu a skvěle chutná. Soňa Nečadová, Dušejov
Škola vaření /16.12.10
Kuskus se zeleninou

Kuskus se zeleninou

Když přijdu domů po odpoledním vyučování, uvařím si kuskus.
Veronika Vodová, ...
Škola vaření /31.07.09
Karbanátky se sýrem

Karbanátky se sýrem

Jsou dobré jen tak s bramborovou kaší, ale můžeme je také naložit. Tady je recept, ...

Škola vaření /10.09.16
Kokosová buchta

Kokosová buchta

Tento moučník zvládne i cukrářský učedník.
Kristýna Kortusová, Prachatice
Škola vaření /09.03.09
Jablkový závin

Jablkový závin

Pečeme ho doma odedávna.
Miloslava Čiháková, Bušanovice
Škola vaření /02.06.13
Feferonková pasta

Feferonková pasta

Používá se jako ostrá hořčice nebo do guláše.
Lenka Jeřábková, Ochoz
Škola vaření /17.09.09
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama