Reklama
Sýrová roláda
Fotogalerie:

Sýrová roláda

Markéta Dvořáková

Pavlov
Vypadá to sice složitě, ale není.
Markéta Dvořáková, Pavlov

Ingredience

  • 200 g sýr plátkový
  • 200 g šunka
  • 1 ks kapie
  • 130 g máslo pomazánkové
  • 3 ks vejce na tvrdo
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 lžička hořčice
  • 2 lžíce majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Na plech si dáme pečicí papír, na který klademe plátky sýra tak, aby se v troubě spojily v jeden plát, tedy asi 1 cm přes sebe, a zapečeme.
  2. Pomazánkové máslo, vejce, sůl, pepř, hořčici a majonézu smícháme. Sýrový plát sundáme i s papírem z plechu a vrstvíme na něj plátky šunky. Pomažeme pomazánkou a na kraj dáme proužky papriky, poté zavineme a necháme v lednici ztuhnout.Podáváme s opečeným chlebem a zeleninou.

Pošli recept! - Speciál - Vítáme nový rok (22.11.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Okatá čočka se zázvorem

Okatá čočka se zázvorem

Proč si neudělat z oběda veselý zážitek? Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /20.11.15
Dětský sen

Dětský sen

Jsme kamarádky, které moc rády mlsají.
Adélka Wimmerová
a Nikolka Pištorová, ...
Škola vaření /22.03.10
Lahodná šarlota

Lahodná šarlota

Místo borůvek můžeme použít také jiné ovoce.

Petra Fingerhutová, Kyšice

Škola vaření /23.02.17
Jogurtové řízečky

Jogurtové řízečky

Kdo je ochutnal, už nechce jiné.

Alena Polívková, Skalná

Škola vaření /15.09.13
Pečené koleno

Pečené koleno

Ivana Černá, Praha

Škola vaření /14.02.18
Bářiny muffiny

Bářiny muffiny

Hrozně ráda pozoruju maminku při pečení. Sama mám moc ráda sladké, a proto jsem ji ...
Škola vaření /03.10.08
 

Nejnovější

Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
Pečeně po italsku

Pečeně po italsku

Podle receptu

Lenky Veselé z Chomutova

Všehochuť /22.09.18
Bublanina s vínem

Bublanina s vínem

Podle receptu

Zuzany Smékalové z Mladé Boleslavi

Sladký život /22.09.18
Bramborové misky s křenem

Bramborové misky s křenem

Pikantní

Podle receptu Jindřišky Coufalové z Prahy

Za pár korun /21.09.18
Kuřecí stehýnka s rýží

Kuřecí stehýnka s rýží

Romana Heková, Svitavy

Škola vaření /21.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama