Reklama
Sýrová roláda
Fotogalerie:

Sýrová roláda

Markéta Dvořáková

Pavlov
Vypadá to sice složitě, ale není.
Markéta Dvořáková, Pavlov

Ingredience

  • 200 g sýr plátkový
  • 200 g šunka
  • 1 ks kapie
  • 130 g máslo pomazánkové
  • 3 ks vejce na tvrdo
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 lžička hořčice
  • 2 lžíce majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Na plech si dáme pečicí papír, na který klademe plátky sýra tak, aby se v troubě spojily v jeden plát, tedy asi 1 cm přes sebe, a zapečeme.
  2. Pomazánkové máslo, vejce, sůl, pepř, hořčici a majonézu smícháme. Sýrový plát sundáme i s papírem z plechu a vrstvíme na něj plátky šunky. Pomažeme pomazánkou a na kraj dáme proužky papriky, poté zavineme a necháme v lednici ztuhnout.Podáváme s opečeným chlebem a zeleninou.

Pošli recept! - Speciál - Vítáme nový rok (22.11.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlebové fondue

Chlebové fondue

Za pomoci dospělých můžeš připravit výbornou večeři pro celou rodinu. Natálie ...
Škola vaření /17.12.12
Krachle

Krachle

Malé pohoštění za lidovou cenu
Míša Richter, Hořelice
Škola vaření /05.01.09
Závitky plněné zelím

Závitky plněné zelím

Můžeš je posypat špetkou chilli.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /19.10.17
Jahůdkové těstoviny

Jahůdkové těstoviny

Jednoduché, rychlé, a přesto výborné.
Hana Doležalová, Třebíč
Škola vaření /26.08.11
Domácí housky

Domácí housky

Mají jinou, mnohem výraznější chuť.
Věra Kuboušková, České Budějovice
Škola vaření /09.07.12
Vepřové s mrkví a bramborem

Vepřové s mrkví a bramborem

Česká klasika, ale daleko lepší, než jak ji známe ze školních jídelen.

Lenka ...

Škola vaření /04.09.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu