Reklama
Svačinka s krůtím masem
Fotogalerie:

Svačinka s krůtím masem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Libuše Družková, Brno

Ingredience

  • 1 krůtí plátek
  • podle chuti sůl a pepř
  • podle potřeby olivový olej
  • 4 kornspitze
  • 1 přírodní sýr žervé
  • 4 listy oblíbeného salátu
  • 4 plátky uzeného sýra
  • cherry rajčátka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí plátek naklepeme, okořeníme ho solí, pepřem a potřeme olivovým olejem. Na rozehřáté pánvi orestujeme z obou stran do zezlátnutí.

  2. Když maso vychladne, pokrájíme ho na tenké nudličky.

  3. Pečivo podélně překrojíme a obě části potřeme sýrem žervé.

  4. Na pečivo dáme salát, uzený sýr, následuje vrstva krůtích nudliček a plátků cherry rajčátek. Přiklopíme vrchní část a můžeme se do svačinky pustit.

Pošli recept! - Speciál - Rychlé recepty (18.6.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kefírová buchta

Kefírová buchta

Velice jemná a chutná, taková je buchta s kefírem. Navíc je i zdravá ...
Škola vaření /07.06.10
Zapečená kotleta

Zapečená kotleta

Kombinace zelí a smetany mě nadchla.

Andrea Nowaková, Bohumín-Záblatí

Škola vaření /18.09.16
Křidélka na pivu

Křidélka na pivu

Podle receptu

Radima Koláře z Prahy

Škola vaření /04.11.18
Se slaninou a bramborami

Se slaninou a bramborami

Slaninka by měla být po upečení pěkně křupavá, přeji dobrou chuť!

Dagmar ...

Škola vaření /14.11.16
Eskymo řezy

Eskymo řezy

Nepotřebuješ vůbec váhu. To se to peče!
Adéla Kortusová, 
Prachatice
Škola vaření /16.01.11
Bramboráky s cuketou a mletým masem

Bramboráky s cuketou a mletým masem

Velmi jednoduché jídlo, které zvládne i naprostý začátečník, navíc je rychlé a moc...
Škola vaření /16.07.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu