Reklama
Šunková jehla
Fotogalerie:

Šunková jehla

František Novák, 9 let

Brno
Rád si smlsnu, vaření mi nedělá žádné problémy.
František Novák, Brno, 9 let

Ingredience

  • 1 lžička ocet
  • 2 lžíce máslo
  • 200 g šunka
  • 1 lžíce med
  • kompot ovocný

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

54 Kč

Postup přípravy

  1. Šunku nakrájíme na kostky asi 3 x 3 cm a broskvový kompot pokrájíme na kousky odpovídající kostkám šunky. V hrnečku nebo misce si připravíme marinádu. Rozehřejeme máslo, med a přidáme ocet. Vše dobře promícháme a na špejle napichujeme střídavě šunku a broskve. Nakonec hotové jehly polijeme připravenou marinádou a necháme je asi 15 minut zapékat v troubě nebo pod grilem.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žebírka po thajsku

Žebírka po thajsku

Žebírka by měla mít po grilování pěknou hnědou kůrčičku. Miroslava Krátká, ...
Škola vaření /02.06.16
Bílá zelná polévka

Bílá zelná polévka

Vaříme ji u nás v jižních Čechách.
Pavlínka Libová, Tábor
Škola vaření /25.03.10
Maminčin chlebíček

Maminčin chlebíček

Když je čas, upeču ho k nedělní snídani.

Jana Dlasková, Hodonín

Škola vaření /19.07.17
Štavnatá hrušková bábovka

Štavnatá hrušková bábovka

Hruškový moučník s vůní skořice. Právě začíná sezona hrušek a tahle bábovka ...

Škola vaření /16.11.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu