Reklama
Šunková jehla
Fotogalerie:

Šunková jehla

František Novák, 9 let

Brno
Rád si smlsnu, vaření mi nedělá žádné problémy.
František Novák, Brno, 9 let

Ingredience

  • 1 lžička ocet
  • 2 lžíce máslo
  • 200 g šunka
  • 1 lžíce med
  • kompot ovocný

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

54 Kč

Postup přípravy

  1. Šunku nakrájíme na kostky asi 3 x 3 cm a broskvový kompot pokrájíme na kousky odpovídající kostkám šunky. V hrnečku nebo misce si připravíme marinádu. Rozehřejeme máslo, med a přidáme ocet. Vše dobře promícháme a na špejle napichujeme střídavě šunku a broskve. Nakonec hotové jehly polijeme připravenou marinádou a necháme je asi 15 minut zapékat v troubě nebo pod grilem.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřové mráčky

Vepřové mráčky

Na vepřovém si moc rádi pochutnávají děti i manžel. Radka Knapová, Jičín
Škola vaření /23.03.12
Závitky mňam

Závitky mňam

Vařil jsem s babičkou sobotní oběd a ten název je můj nápad.
Míša Richter, Rudná
...
Škola vaření /30.01.11
Zeleninová pipenáda s naťovou cibulkou

Zeleninová pipenáda s naťovou cibulkou

Moje oblíbená večeře, těstoviny doporučuji.

Václav Kalista, 13 let, Havlíčkův Brod

Škola vaření /25.08.15
Pórkové placičky

Pórkové placičky

Nejdříve jsem od maminky odkoukala přípravu sladkých lívanečků, pak jsem ale ...
Škola vaření /31.07.09
Špenátové pirohy s masem

Špenátové pirohy s masem

Místo špenátových listů můžeš udělat náplň z kadeřávku.


Gabriela ...

Škola vaření /11.03.17
Rychlá  pizza

Rychlá pizza

Je mi teprve osm let, ale pustit mě do kuchyně se maminka bát nemusí. Vaření mě baví a ...
Škola vaření /10.02.10
 

Nejnovější

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

"V pořadu Hrdina kuchyně je pro mě spousta inspirativních receptů. Například mi ...
Sladký život /15.11.18
Piškotový koláč

Piškotový koláč

Soňa Julková, Dvůr Králové
Sladký život /14.11.18
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama