Reklama
Štrúdl se špenátem
Fotogalerie:

Štrúdl se špenátem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Špenát může být třeba i mražený.

Dagmar Hahnová, Praha 

Ingredience

  • 1 kg mletého masa
  • podle potřeby sůl
  • podle chuti pepř
  • 2 vejce
  • 2 housky namočené v mléce
  • 200 g baby špenátu
  • 1 listové těsto
  • 200 g plátkového sýra
  • 1 vejce na potření

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

190 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    1. Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme rozšlehaná vejce a housky namočené v mléce. Hmotu promícháme a přidáme omytý špenát, nemusíme jej ani krájet. 

  2. 2. Listové těsto rozdělíme na dvě části, vyválíme obdélníky, na které rozložíme plátkový sýr. Doprostřed dáme masovou hmotu a opatrně zabalíme. Potřeme vejcem a pečeme v troubě předehřáté na teplotu 180 °C asi 1,5 hodiny.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.1.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Marocká směs na kuskusu

Marocká směs na kuskusu

Baví mě florbal, hraju na bicí a taky rád vařím. Zkus si se mnou připravit ...
Škola vaření /24.06.15
Pikantní křidýlka v pepřové marinádě

Pikantní křidýlka v pepřové marinádě

Dobře připravená křidýlka jsou častokrát mnohem lepší než sušší maso z kuřecích ...

Škola vaření /19.09.16
Řepný dortík s tvarohem

Řepný dortík s tvarohem

Hana Kůrková, Kardašova Řečice

Škola vaření /08.06.18
Rizoto s masem a zelím

Rizoto s masem a zelím

Pomáhám si formičkou, aby pěkně vypadalo.

Natalija Šuněvičová, Chomutov

Škola vaření /01.02.17
Chlebíčky

Chlebíčky

Božena Peřinová,

Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.11.17
Nádivkový beránek

Nádivkový beránek

Upečeno podle receptu

Květy Konrádové z Prahy

Škola vaření /26.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu