Reklama
Srdíčkové řízečky
Fotogalerie:

Srdíčkové řízečky

Irena Ivanova

Ostrava
Podávej jako ‚‚normální‘‘ vepřové řízky. Překvapí tě, že ten rozdíl nikdo nepozná.
Irena Ivanova, Ostrava

Ingredience

  • 500 g kuřecí srdíčka
  • sůl a pepř podle chuti
  • dle potřeby koření grilovací
  • 6 lžic mouka
  • 1 ks vejce
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Srdíčka nařízneme na půl, ale ne až do konce‚ naklepeme je z obou stran‚ osolíme‚ opepříme a okořeníme podle chuti. Obalíme v mouce a potom v rozšlehaném vajíčku.
  2. Pozvolna smažíme na oleji pod pokličkou.

    TIP: Pokud se ti zdá, že řízečky nejsou dost měkké, vlož je do vhodné nádoby, podlij trochou vody a pod pokličkou je v mikrovlnné troubě podus přibližně 7 minut.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené mleté maso se zeleninou

Zapečené mleté maso se zeleninou

Záleží jen na tobě, který sýr použiješ. Může to být eidam, jiný raději zvolí...
Škola vaření /02.09.16
Mrkvová polévka s krupicovými čtyřlístky

Mrkvová polévka s krupicovými čtyřlístky

S přípravou mi pomáhala mamka. Mladší bráška byl nadšený z veselé polévky.
...
Škola vaření /11.08.08
Hovězí na víně s parmazánem

Hovězí na víně s parmazánem

Mám ráda, když pokrm chutná a také pěkně vypadá.

Dominika Caisová, Zlín

Škola vaření /03.10.16
Těstoviny se sýrovou omáčkou

Těstoviny se sýrovou omáčkou

Jíme všechno, co mamka uvaří, ale těstoviny máme ze všeho nejraději. Uvař si naši ...
Škola vaření /27.09.11
Rajská omáčka s masovými kuličkami

Rajská omáčka s masovými kuličkami

U nás jsme všichni "omáčkoví".

Jana Capouchová, Havlíčkův Brod

Škola vaření /07.04.12
Eskymo řezy

Eskymo řezy

Nepotřebuješ vůbec váhu. To se to peče!
Adéla Kortusová, 
Prachatice
Škola vaření /16.01.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu