Reklama
Šnečci se salámem
Fotogalerie:

Šnečci se salámem

Tereza Vejskalová

Přelouč
Namísto brambůrků mlsám u televize tuto dobrotu.
Tereza Vejskalová, Přelouč

Ingredience

  • 300 g salám drůbeží
  • majoránka
  • 3 balíčky sýr
  • česnek
  • 1balíček těsto listové
  • kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto vyválíme do tvaru obdélníku a potřeme ho směsí z kečupu, ma­joránky a česneku. Poklademe sýrem a salámem poté opatrně srolujeme jako roládu, kterou na­krájíme na asi centimetr široké „šnečky“. Ty položíme jednotlivě na plech tak, aby vytvořily spirálky. Dáme je do vyhřáté touby a upečeme dozlatova. Ničím nepotíráme.

Pošli recept! 2/2008 (16.1.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Karbanátky se sýrem

Karbanátky se sýrem

Jsou dobré jen tak s bramborovou kaší, ale můžeme je také naložit. Tady je recept, ...
Škola vaření /10.09.16
Maminčina kapustová polévka

Maminčina kapustová polévka

Kdo má rád kapustu, jistě nepohrdne touto polévkou.

Monika Nejedlá, Staré Sedliště

Škola vaření /26.09.16
Peciválky zdravěji

Peciválky zdravěji

Oblíbený pokrm mého dětství, který mi často dělávala maminka.
Eva Mikysková, ...
Škola vaření /27.05.10
Ořechovec

Ořechovec

Doma máme rádi ořechy a tenhle recept, který nám maminka ukázala, je tak jednoduchý, že...
Škola vaření /26.04.10
Cuketa s mletým masem a lilkem

Cuketa s mletým masem a lilkem

Zapékaná jídla jsou u nás velice oblíbená. Balkánský sýr u této varianty ...

Škola vaření /06.09.16
Nepečený mouřenín

Nepečený mouřenín

Určitě nezapomeň vyzkoušet!
Aneta Bartušková, Bítovčice (12 let)
Škola vaření /23.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu