Reklama
Reklama
Šátečky  z nutely
Fotogalerie:

Šátečky z nutely

Eliška Moravcová

Dobříš
Je to jednoduchá a výborná svačina, která ti dodá energii.
Eliška Moravcová, Dobříš

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • 1 nutela
  • dle potřeby máslo

Doba přípravy

Počet porcí

27

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Pokud máme zmrazené listové těsto, necháme ho povolit. Když je rozmražené, dáme ho na pomoučený vál a rozdělíme na třetiny.
  2. První třetinu (u dalších pak postupujeme stejně nebo si je schováme na další den) rozválíme na placku, kterou nožem rozdělíme na 9 dílků. Na každý dílek dáme lžičku nutely (raději méně, aby čokoláda nevytékala). Potom přehneme a spojíme rohy tak, aby vzniknul šáteček.
  3. Dáme rozehřát sendvičovač. Před vložením šátečků vždy lehce pomažeme pečicí pláty máslem nebo olejem. Šátečky pomalu pečeme (o pár minut déle než klasické sendviče).

Pošli recept! - Speciál - Sladké recepty (19.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahodná telecí plec na kmínu

Lahodná telecí plec na kmínu

Otto Plášek, Brno
Škola vaření /22.02.18
‚‚Štrúdlová‘‘ sluníčka

‚‚Štrúdlová‘‘ sluníčka

Udělal jsem je podle vlastní fantazie.
Tomáš Kratochvíl, 11 let, Čeňovice
Škola vaření /27.12.11
Holandský  řízek

Holandský řízek

K salátu nemusí být jen kapr.

Michal Veselý, Rašovice

Škola vaření /17.11.16
Výborná rybí polévka

Výborná rybí polévka

Opravdu nám moc chutná, vaříme ji i během celého roku, nejen o Vánocích.
...
Škola vaření /08.07.12
Toasty se zvířátky

Toasty se zvířátky

Chtěli jsme rodiče překvapit něčím dobrým a povedlo se! Bylo jim líto naše krásně ...

Škola vaření /19.02.17
Česnekové skopové

Česnekové skopové

Časově náročnější, ale o to chutnější.

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /08.03.17
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama