Reklama
Samovo kuřátko
Fotogalerie:

Samovo kuřátko

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Opravdová mňamka pro kluky i holky.

Samuel Kardaus, Smržovka

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 100 ml slunečnicový olej
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžíce country koření
  • 1 lžíce koření medvědí gril
  • 1 lžíce grilovací koření
  • pálivá paprika podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme olej, směsi koření a pálivou papriku. Potom oloupeme dva stroužky česneku a rozmačkáme je do mísy s marinádou. Zamícháme. Kuřecí maso nakrájíme a naložíme do marinády. Necháme ho přes noc v lednici. 

  2. Druhý den rozehřejeme pánev a nalijeme na ni maso i s marinádou. Z obou stran opečeme. Podáváme jako svačinu s houskou nebo z výpeku připravíme omáčku a máme hlavní chod, k němuž se hodí jakákoliv příloha. 

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené brambory s chřestem

Pečené brambory s chřestem

Jednoduchý recept, na kterém se nedá nic pokazit, snad jen hlídej chřest, aby se ...
Škola vaření /25.05.16
Chřestový quiche

Chřestový quiche

Zelený chřest je lepší, protože díky barvě na koláči lépe vynikne.


Karolína ...

Škola vaření /09.04.17
Karotkový chlebíček

Karotkový chlebíček

Připraveno podle receptu

Marka Stoklasy z Brna

Škola vaření /30.03.18
Pudinkový dort

Pudinkový dort

O prázdninách jsme samy upekly dort.
Alena Šindelková, Plzeň
Škola vaření /01.12.08
Pomazánka z Moravanky

Pomazánka z Moravanky

Mám několik typů na jednoduchá jídla a toto je jedno z nich.
Kateřina Nollová, Plzeň
...
Škola vaření /02.09.08
Žampionová polévka

Žampionová polévka

Vůni čerstvých hub zkrátka nedokážu odolat.
Milena Válková, Kladno
Škola vaření /30.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu