Reklama
Reklama
Rychlé tvarohové vdolečky
Fotogalerie:

Rychlé tvarohové vdolečky

Matěj Tomek

Drnovice
Mně i mému bráškovi Honzíkovi chutnají.
Matěj Tomek, Drnovice

Ingredience

  • 250 g měkký tvaroh
  • 100 ml mléko
  • 2-3 vejce
  • 2 lžíce rum
  • 2 sklenky polohrubá mouka
  • 1/2 kypřicí prášek
  • dle potřeby olej na smažení
  • na potření povidla
  • na ozdobu tvaroh utřený s cukrem

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh utřeme se 100 ml mléka, vejci a rumem. Přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a pořádně promícháme.
  2. Lžící vykrajujeme malé nočky a na rozpáleném oleje smažíme rovnoměrně po obou stranách.
  3. Vdolečky potřeme švestkovými povidly a ozdobíme je lžičkou tvarohu.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená kotleta

Zapečená kotleta

Kombinace zelí a smetany mě nadchla. Andrea Nowaková, Bohumín-Záblatí
Škola vaření /18.09.16
Restovaná krůtí játra

Restovaná krůtí játra

Nezapomeň, že játra se solí vždy až na konci přípravy. 

Veronika Vostrá, Cheb

Škola vaření /26.11.16
Čokoládové kuličky z Brazílie

Čokoládové kuličky z Brazílie

Kuličky jsme s mámou poprvé připravovaly na oslavu narozenin kamaráda Daníka. Měly ...
Škola vaření /21.07.08
Ořechové trojúhelníčky

Ořechové trojúhelníčky

Zdeňka Polanská, Vsetín

Škola vaření /03.10.18
Červená pomazánka

Červená pomazánka

S jablkem budou chuťovky šťavnatější.
Lenka Vašutová, Litoměřice
Škola vaření /18.11.10
Dobrota z hlívy

Dobrota z hlívy

Do karbanátků můžeš vmíchat také sekanou petrželku.

Lucie Pěničková, ...

Škola vaření /21.06.16
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama