Reklama
Rychlé toustíky
Fotogalerie:

Rychlé toustíky

Natálka (11 let) a Šimon (8 let) Rothovi

Když k nám mají přijít kamarádi, připravíme jim toto pohoštění.
Natálka, 11 let, a Šimon, 8 let, Rothovi

Ingredience

  • sýr
  • šunka
  • máslo
  • chleba tmavý celozrnný
  • kečup

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Toastový chléb lehce namažeme Ramou, položíme na něj plátek šunky a plátek sýra eidamu. Někdy se dá ještě na toast přidat také plátek cibule či rajčete. Pak náplň přiklopíme druhým plátkem toastového chleba, vložíme do toasteru a zapékáme. Na závěr ozdobíme kečupem a podáváme ještě teplé. Vhodné je toasty obložit syrovou zeleninou.

Pošli recept! 5/2007 (18.4.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolky na slanině

Fazolky na slanině

Vařím je nyní často jako rychlý oběd. Jana Motlová, Kralupy n. Vltavou
Škola vaření /25.06.13
Sýrová roláda s houbami

Sýrová roláda s houbami

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /21.03.20
Hruškové minizávitky

Hruškové minizávitky

Takovou pochoutku už zvládnu skoro sama. Mamka pomáhá jen s tím ...
Škola vaření /22.11.12
Slané košíčky s pěnou

Slané košíčky s pěnou

Zkus tento skvělý recept, jsou výborné.

Jana Vokrouhlíková, Liberec

Škola vaření /02.04.17
Špenátové pirohy s masem

Špenátové pirohy s masem

Místo špenátových listů můžeš udělat náplň z kadeřávku.


Gabriela ...

Škola vaření /11.03.17
Jahodové knedlíky

Jahodové knedlíky

Sladké jahůdky mi chutnají nejvíc, ale tyhle výborné knedlíky se dají dělat i z ...
Škola vaření /01.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu