Reklama
Rychlé kokořezy
Fotogalerie:

Rychlé kokořezy

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Opravdová delikatesa pro všechny labužníky.
Jana Dumková,
Hrádek nad Nisou

Ingredience

  • 3 vejce
  • 1,5 hrnku cukr krupice
  • 2 cukr vanilkový
  • 1 hrnek mléko
  • 1 prášek do pečiva
  • 2 hrnky mouka hladká
  • 200 g kokos strouhaný
  • 2 šlehačka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme kokos, 1 vanilkový cukr a půl hrnku cukru. Polovinou připraveného kokosu vysypeme plech.
  2. Vejce smícháme s hrnkem cukru, 1 vanilkovým cukrem, mlékem, práškem do pečiva a moukou. Těsto dáme na plech a posypeme druhou polovinou kokosu.
  3. Pečeme asi 15 minut při 160 °C.
  4. Po upečení vyndáme z trouby a hned polijeme dvě­ma neušlehanými šlehačkami a krájíme na řezy.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřové na kokose

Vepřové na kokose

Pikantní večeře, kterou jsem uvařil mámě. Petr Troudička, 15 let, České ...
Škola vaření /29.01.17
Domácí rajčatová pizza

Domácí rajčatová pizza

Anna Skoumalová, Klučov

Škola vaření /12.08.18
Sýrové brambory

Sýrové brambory

Sýr si vyber podle své chuti, může to být eidam nebo i hermelín.

Lída Holubová, ...

Škola vaření /15.09.16
Závitky mňam

Závitky mňam

Vařil jsem s babičkou sobotní oběd a ten název je můj nápad.
Míša Richter, Rudná
...
Škola vaření /30.01.11
Zapékané kuřecí řízky

Zapékané kuřecí řízky

Naše pětiletá Anežka je odmalička zvyklá na zeleninu, jíme ji denně. Ráda pomáhá ...
Škola vaření /20.10.08
Sekaná v kapustě

Sekaná v kapustě

Uzený bůček sekanou provoní.

Veronika Drtinová, Praha

Škola vaření /19.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu