Reklama
Rychlá  pizza
Fotogalerie:

Rychlá pizza

Petra Náměstková

Praha
Je mi teprve osm let, ale pustit mě do kuchyně se maminka bát nemusí. Vaření mě baví a dokážu připravit večeři pro celou naši rodinu.
Petra Náměstková, Praha

Ingredience

  • 1 těsto na pizzu
  • 3 stroužky česnek
  • 2 lžíce olej olivový
  • 250 ml protlak rajčatový
  • 1 paprika žlutá
  • 1 paprika červená
  • 60 g šunka
  • 60 g sýr
  • 100 g olivy

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Těsto na pizzu rozložíme na plech, který jsme vyložili pečicím papírem. Stroužky česneku prolisujeme nebo rozmačkáme a smícháme s olivovým olejem. Vzniklou pastou potřeme těsto. Potom ještě nahoru rozetřeme rajský protlak.
  2. krok2 Obě papriky pokrájíme na proužky, šunku na kostičky a olivy také pokrájíme. Vše postupně navršíme na pizzu. Nakonec ji posypeme nastrouhaným sýrem.
  3. krok3 Připravenou pizzu vložíme do trouby, kterou jsme nechali dobře předehřát. Pečeme na 225 °C zhruba 15 minut. Podáváme ji teplou.

    TIP: Jestli má tvoje rodina ráda ryby, zkus upéct pizzu s tuňákem. Stačí ten z konzervy.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí minipizzy

Domácí minipizzy

Záleží jen na tobě, čím si své malé pizzy ozdobíš. Dej na ně to, co máš ...
Škola vaření /31.03.16
Kuřecí BBQ křidélka

Kuřecí BBQ křidélka

Drůbeží masíčko

Podle receptu Kristýny Figetové z Valašského Meziříčí

Škola vaření /28.06.18
Karí rýže s hovězím

Karí rýže s hovězím

Karí můžeš dát i víc, záleží na tvé chuti.

Gábina Svačinová (14 let), ...

Škola vaření /17.06.15
Holandské košíčky

Holandské košíčky

Vypadají hezky ozdobené kousky jahod.

Veronika Synková, Pelhřimov

Škola vaření /24.02.17
Perník z kofoly

Perník z kofoly

Můj oblíbený recept na moučník je opravdu velmi jednoduchý. Tento výborný perník ...
Škola vaření /25.06.10
Mleté maso pod peřinkou

Mleté maso pod peřinkou

Renata Hrnčiříková, Slavičín

Škola vaření /23.06.18
 

Nejnovější

Sekaná s mozzarellou

Sekaná s mozzarellou

Andrea Janáková, Polička
Škola vaření /20.08.18
Myšky z vajíčka na toastu

Myšky z vajíčka na toastu

Pro velké i malé

Podle receptu Davida Krátkého z Prahy


Škola vaření /20.08.18
Pečené kuřátko na mrkvi

Pečené kuřátko na mrkvi

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /20.08.18
Špenátové misky se sýrem

Špenátové misky se sýrem

Podle receptu

Lucie Míčánkové z Frýdlantu

Vaříme express /20.08.18
Broskvové potěšení

Broskvové potěšení

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /20.08.18
Ovesní medvídci plnění arašídovým máslem

Ovesní medvídci plnění arašídovým máslem

Karolína Gajarská, Lom u Mostu

Zdravě a chutně /20.08.18
Malinové bábovky

Malinové bábovky

Netradiční

Podle receptu Barbory Kostkové z Prahy


Sladký život /20.08.18
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno

Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama