Reklama
Rychlá  pizza
Fotogalerie:

Rychlá pizza

Petra Náměstková

Praha
Je mi teprve osm let, ale pustit mě do kuchyně se maminka bát nemusí. Vaření mě baví a dokážu připravit večeři pro celou naši rodinu.
Petra Náměstková, Praha

Ingredience

  • 1 těsto na pizzu
  • 3 stroužky česnek
  • 2 lžíce olej olivový
  • 250 ml protlak rajčatový
  • 1 paprika žlutá
  • 1 paprika červená
  • 60 g šunka
  • 60 g sýr
  • 100 g olivy

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Těsto na pizzu rozložíme na plech, který jsme vyložili pečicím papírem. Stroužky česneku prolisujeme nebo rozmačkáme a smícháme s olivovým olejem. Vzniklou pastou potřeme těsto. Potom ještě nahoru rozetřeme rajský protlak.
  2. krok2 Obě papriky pokrájíme na proužky, šunku na kostičky a olivy také pokrájíme. Vše postupně navršíme na pizzu. Nakonec ji posypeme nastrouhaným sýrem.
  3. krok3 Připravenou pizzu vložíme do trouby, kterou jsme nechali dobře předehřát. Pečeme na 225 °C zhruba 15 minut. Podáváme ji teplou.

    TIP: Jestli má tvoje rodina ráda ryby, zkus upéct pizzu s tuňákem. Stačí ten z konzervy.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Marocká směs na kuskusu

Marocká směs na kuskusu

Baví mě florbal, hraju na bicí a taky rád vařím. Zkus si se mnou připravit ...
Škola vaření /24.06.15
Kuřecí kousky pod nivou

Kuřecí kousky pod nivou

Jídlo není vůbec náročné. Zvládne ho opravdu každý a celá rodina si velmi pochutná.

...
Škola vaření /08.03.12
Zelný závin v listovém těstě

Zelný závin v listovém těstě

Hana Benešová, Chrudim

Škola vaření /13.10.18
Šnečci se salámem

Šnečci se salámem

Namísto brambůrků mlsám u televize tuto dobrotu.
Tereza Vejskalová, Přelouč
Škola vaření /24.10.08
Zapečená kotleta

Zapečená kotleta

Kombinace zelí a smetany mě nadchla.

Andrea Nowaková, Bohumín-Záblatí

Škola vaření /18.09.16
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Jakmile se roládky nakrájejí, vynikne barevnost náplně. Ochutnej a uvidíš – ...

Škola vaření /27.09.16
 

Nejnovější

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Přestože na Vánoce si chce každý dopřát dobré jídlo, kila cukru a tuku nejsou zrovna ...
Všehochuť /12.12.19
Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým

Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...

Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama