Reklama
Rybí karbanátky
Fotogalerie:

Rybí karbanátky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Tento recept mám od kamarádky a moc mi chutná.

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 1 menší kapr nebo 2 cejni
  • dle chuti rybí koření
  • podle potřeby sůl a pepř
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • podle potřeby nasekaná petrželová nať
  • 3 lžíce solamylu
  • na potření olej

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Očištěnou rybu zbavíme páteře a větších žeberních kostí, které se dají vytáhnout. Takto vykostěné filety pomeleme na masovém strojku.

  2. Potom přidáme koření, pepř, sůl, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, vejce, petrželovou nať a solamyl. Vše smícháme a necháme odležet aspoň 2 hodiny. Utvoříme placičky, které smažíme na potřeném kameni z obou stran.

Pošli recept! - Speciál - Letní hity (28.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Marocká směs na kuskusu

Marocká směs na kuskusu

Baví mě florbal, hraju na bicí a taky rád vařím. Zkus si se mnou připravit ...
Škola vaření /24.06.15
Sýrovo-rybí špízek

Sýrovo-rybí špízek

Smažený pokrm není příliš zdravý, ale pokud jsou jeho součástí ryby a zelenina, ...

Škola vaření /23.02.12
Marokánky

Marokánky

Patří mezi naše oblíbené mlsání.
Irena Poláková, Rudná
Škola vaření /02.03.10
Chléb ve vajíčku jinak

Chléb ve vajíčku jinak

Milada Vavrošová, Ostrava

Škola vaření /29.07.18
Jidáše

Jidáše

Říká se, že před nemocemi člověka ochrání velikonoční jidáš. Má tvarem ...

Škola vaření /29.03.13
Zapečené párty toasty

Zapečené párty toasty

Chodím do první třídy a někdy mi maminka dovolí pozvat si domů kamarády. Po hraní ...
Škola vaření /16.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu