Reklama
Rafaelo řezy
Fotogalerie:

Rafaelo řezy

Simona Otevřelová

Linhartice
Patří k mým nejoblíbenějším.
Simona Otevřelová, Linhartice

Ingredience

  • Těsto:
  • 2 vejce
  • 1 hrnek cukr moučkový
  • 1/2 hrnku olej
  • 1 hrnek mléko
  • 2 hrnky mouka polohrubá
  • 1 prášek do pečiva
  • Ostatní:
  • 1 hrnek kokos strouhaný
  • 1/2 hrnku cukr krupice
  • 1 smetana ke šlehání

Doba přípravy

Počet porcí

30

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce ušleháme s moučkovým cukrem do pěny, přidáme olej, mléko, mouku a prášek do pečiva.
  2. Připravené těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Kokos smícháme s cukrem a touto směsí posypeme těsto.
  3. Pečeme v předehřáté troubě dorůžova. Nakonec moučník polijeme neušlehanou šlehačkou.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí pizza

Domácí pizza

Upeč ji rodičům k večeři, budou koukat! Patrik Půlpán, Slatiňany
Škola vaření /27.09.11
Zapékané kuřecí řízky

Zapékané kuřecí řízky

Naše pětiletá Anežka je odmalička zvyklá na zeleninu, jíme ji denně. Ráda pomáhá ...
Škola vaření /20.10.08
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky.


Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /12.03.17
Ovocný dort na dětskou oslavu

Ovocný dort na dětskou oslavu

Udělali jsme si s kamarády takovou dvojitou parádičku. Jednak jsem měl narozeniny ...
Škola vaření /12.12.08
Domácí bylinkové tagliatelle

Domácí bylinkové tagliatelle

Těstoviny lze samozřejmě koupit v obchodě, ale každý potvrdí, že ty domácí jsou ...

Škola vaření /04.05.17
Rozmarýnové kuřátko

Rozmarýnové kuřátko

Je výborné s malými  bramboráčky.


Katka Honová, Slavkov u Brna

Škola vaření /05.10.16
 

Nejnovější

Mleté maso pod peřinkou

Mleté maso pod peřinkou

Renata Hrnčiříková, Slavičín
Škola vaření /23.06.18
Fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku

Bude chutnat i dětem

Podle receptu Terezy Andělové z Chrudimi

Vaříme express /23.06.18
Zapékané nové brambory

Zapékané nové brambory

Vlasta Michalcová, Plzeň

Vaříme express /23.06.18
Pikantní kuřecí čína

Pikantní kuřecí čína

Soňa Rybářová, Litoměřice

Vaříme express /23.06.18
Kuřecí špízy s patizonem

Kuřecí špízy s patizonem

Andrea Nowaková, Bohumín

Všehochuť /23.06.18
Bramborový salát s koprem

Bramborový salát s koprem

Je skvělý i bez masa

Podle receptu Stanislavy Fiřtové z Otrokovic

Všehochuť /23.06.18
Smetanovo-tvarohový borůvkový dezert

Smetanovo-tvarohový borůvkový dezert

Určitě neodoláš

Podle receptu Kateřiny Tiché z Kolína

Sladký život /23.06.18
Paprika s rýžovou směsí

Paprika s rýžovou směsí

Martina Mináriková, Dvůr Králové nad Labem

Za pár korun /22.06.18
Slívový kompot

Slívový kompot

Týna Nikodémová, Děčín

Škola vaření /22.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama