Reklama
Rafaelo řezy
Fotogalerie:

Rafaelo řezy

Simona Otevřelová

Linhartice
Patří k mým nejoblíbenějším.
Simona Otevřelová, Linhartice

Ingredience

  • Těsto:
  • 2 vejce
  • 1 hrnek cukr moučkový
  • 1/2 hrnku olej
  • 1 hrnek mléko
  • 2 hrnky mouka polohrubá
  • 1 prášek do pečiva
  • Ostatní:
  • 1 hrnek kokos strouhaný
  • 1/2 hrnku cukr krupice
  • 1 smetana ke šlehání

Doba přípravy

Počet porcí

30

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce ušleháme s moučkovým cukrem do pěny, přidáme olej, mléko, mouku a prášek do pečiva.
  2. Připravené těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Kokos smícháme s cukrem a touto směsí posypeme těsto.
  3. Pečeme v předehřáté troubě dorůžova. Nakonec moučník polijeme neušlehanou šlehačkou.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Podle receptu Lenky Bartošové z Poděbrad
Škola vaření /24.03.19
Jarní vaječný závin

Jarní vaječný závin

Mladé kopřivy dodají svěží chuť.

Dana Truhlářová, Česká Lípa

Škola vaření /07.03.17
Smajlíci

Smajlíci

Občerstvení na narozeninovou párty.

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /13.08.17
Králičí vývar se zeleninou

Králičí vývar se zeleninou

Vývar z kostí plný zdravé zeleninky.
Lucie Strakošová, Trnávka
Škola vaření /03.07.12
Plněné rohlíčky

Plněné rohlíčky

Moje dcera Terezka je ráda peče se mnou.
Ivana Kopáčková, Lnáře
Škola vaření /27.10.11
Sendvičová rybka

Sendvičová rybka

Syn rád chodí s dědou na ryby, jedna mu doplavala až na talíř.

Jana Horáková, Kolín

...
Škola vaření /16.02.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu