Reklama
Pudinkový dort s ovocem
Fotogalerie:

Pudinkový dort s ovocem

Věra Čížkovská

Praha
Nejraději ho máme v létě, příjemně osvěží.
Věra Čížkovská, Praha

Ingredience

  • 2 sáčky piškoty
  • 1 kompot broskvový
  • 1 kompot jahodový
  • 2 smetana zakysaná
  • 3 pudink vanilkový
  • 1 l mléko
  • 15 lžiček cukr krupice

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na plech nasypeme piškoty. Pokapeme je šťávou z kompotů, poklademe nakrájeným ovocem a potřeme zakysanou smetanou.
  2. Uvaříme pudink dle návodu. Nalijeme na piškoty a necháme vychladit.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mozzarella v anglické slanině

Mozzarella v anglické slanině

Když nemáme zrovna chuť na flákotu, tak rádi s rodinou grilujeme sýry. Hana ...
Škola vaření /16.08.17
Bylinková velikonoční nádivka

Bylinková velikonoční nádivka

Na Velikonoce si celá moje rodina ráda pochutná na tradičních dobrotách. Mezi ...
Škola vaření /30.03.09
Lívance tety Mirky

Lívance tety Mirky

Dřív mi tyto výborné 10lívance pekla moje teta Mirka, dnes si je už připravuji sám.
...
Škola vaření /13.08.08
Paprika s hořčičným dipem

Paprika s hořčičným dipem

Je to můj vlastní nápad, jídlo jsem dělala už několikrát a osvědčilo se.

...

Škola vaření /25.10.16
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Nadýchaný květákový nákyp

Nadýchaný květákový nákyp

Do směsi na nákyp můžeš přidat i další oblíbenou zeleninu, třeba ...

Škola vaření /12.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu