Reklama
Pudinkový dort
Fotogalerie:

Pudinkový dort

Alena Šindelková

Plzeň
O prázdninách jsme samy upekly dort.
Alena Šindelková, Plzeň

Ingredience

  • 1 prášek do pečiva
  • 200 ml mléko
  • kakao
  • 4 lžíce mouka polohrubá
  • 3 lžíce cukr krupice
  • 3 lžíce cukr pískový
  • 2 lžíce olej
  • piškoty
  • 500 ml šťáva kompot ovocný
  • 1 cukr vanilkový
  • jahody
  • pudinkový prášek-vanilkový
  • 2 bílky

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Ze surovin na korpus ušleháme těsto, vmícháme tuhý sníh a upečeme. Zchladlé potřeme marmeládou a dáme piškoty. Uvaříme pudink, nalijeme navrch, vyložíme ovocem a zalijeme želatinou.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nadívaná telecí kýta

Nadívaná telecí kýta

Jemné telecí masíčko patří k mým nejoblíbenějším. Pokud tento pokrm připravuji na ...
Škola vaření /06.03.17
Plněná kuřecí prsíčka

Plněná kuřecí prsíčka

Jednoduchá elegance

Připraveno podle receptu Karly Janovské z Čelákovic

Škola vaření /24.03.18
Cikánský guláš

Cikánský guláš

Jsme děti z dětského domova a každý týden si s tetou nebo strýcem vaříme jídlo na ...
Škola vaření /02.09.08
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky.


Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /12.03.17
Jablečný koláč

Jablečný koláč

Moučníky máme rády a práce v kuchyni nás baví. Když mamka nemá čas, upečeme si samy.
...
Škola vaření /12.04.13
Džem s jahodami a chia semínky

Džem s jahodami a chia semínky

Podle receptu

Beáty Světinské z Janova nad Nisou

Škola vaření /04.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu