Reklama
Pudinkový dort
Fotogalerie:

Pudinkový dort

Alena Šindelková

Plzeň
O prázdninách jsme samy upekly dort.
Alena Šindelková, Plzeň

Ingredience

  • 1 prášek do pečiva
  • 200 ml mléko
  • kakao
  • 4 lžíce mouka polohrubá
  • 3 lžíce cukr krupice
  • 3 lžíce cukr pískový
  • 2 lžíce olej
  • piškoty
  • 500 ml šťáva kompot ovocný
  • 1 cukr vanilkový
  • jahody
  • pudinkový prášek-vanilkový
  • 2 bílky

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Ze surovin na korpus ušleháme těsto, vmícháme tuhý sníh a upečeme. Zchladlé potřeme marmeládou a dáme piškoty. Uvaříme pudink, nalijeme navrch, vyložíme ovocem a zalijeme želatinou.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Maso se zeleninou

Maso se zeleninou

Můžeš si upéct brambory i bez masa. Majka Smolíková, Praha
Škola vaření /16.04.15
Bramboráky s cuketou a mletým masem

Bramboráky s cuketou a mletým masem

Velmi jednoduché jídlo, které zvládne i naprostý začátečník, navíc je rychlé a moc...
Škola vaření /16.07.09
Slané rohlíčky s náplní

Slané rohlíčky s náplní

Ideální k pivu, určitě budou hitem každé párty.

Kristýna Zemanová, Maleč

Škola vaření /25.08.17
Těstoviny se sýrovou omáčkou

Těstoviny se sýrovou omáčkou

Jíme všechno, co mamka uvaří, ale těstoviny máme ze všeho nejraději. Uvař si naši ...
Škola vaření /27.09.11
Feferonková pasta

Feferonková pasta

Používá se jako ostrá hořčice nebo do guláše.
Lenka Jeřábková, Ochoz
Škola vaření /17.09.09
Pánev s mrkví a paprikou

Pánev s mrkví a paprikou

Jednoduché a velmi chutné jídlo.

Lenka Kudrnová, Nejdek

Škola vaření /29.06.16
 

Nejnovější

Obrácené vepřové řízky

Obrácené vepřové řízky

Věra Trčková, Boskovice
Škola vaření /24.05.18
Quinoa jako salát

Quinoa jako salát

Hana Fišerová, Rakovník

Zdravě a chutně /24.05.18
Kuřecí plátky s pestem

Kuřecí plátky s pestem

Marta Hladíková, Benešov

Zdravě a chutně /24.05.18
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou

Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou

Sváteční oběd

Podle receptu Olgy Šebestové z Krnova

Všehochuť /24.05.18
Nutrie na smetaně

Nutrie na smetaně

Vydatná klasika

Nutrie na smetaně

Všehochuť /24.05.18
Med z černého bezu

Med z černého bezu

Andrea Jílková, Polička

Všehochuť /24.05.18
Jahodový dort s marcipánem

Jahodový dort s marcipánem

POTĚŠÍ OČI I MLSNÝ JAZÝČEK

Kombinace čerstvých jahod, ...

Sladký život /24.05.18
Chřestový salát

Chřestový salát

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /23.05.18
Hovězí karbanátky se zeleninou

Hovězí karbanátky se zeleninou

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /23.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama