Reklama
Plněná sekaná
Fotogalerie:

Plněná sekaná

Hana Šátralová

Praha

Tahle sekaná je pěkně barevná.

Hana Šátralová, Praha

Ingredience

  • 1 rohlík
  • trocha mléka
  • 500 g mleté maso
  • 50 g slanina
  • 2 vejce
  • 2 lžíce hladká mouka
  • 1 lžička škrobová moučka
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • koření do mletých mas
  • strouhanka
  • 1 nožička klobása nebo párek
  • 1 mrkev
  • 3 lžíce mražený hrášek
  • olej podle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlík nakrájíme a namočíme do mléka. Do mísy dáme maso, nakrájenou slaninu, vejce, mouku, škrobovou moučku, nakrájenou cibuli, utřený česnek, koření, namočený a vyždímaný rohlík a vše promícháme. Pokud je třeba, přidáme strouhanku.

  2. Hmotu přendáme na igelit potřený vodou a rozprostřeme na placku. Na povrch rozprostřeme klobásu, mrkev, hrášek a pomocí igelitu vytvoříme šišku.

  3. Obdélník alobalu potřeme olejem a sekanou zabalíme.Dáme do pekáče, podlijeme vodou. Pečeme asi 30 minut při 220 °C. Potom alobal rozbalíme a sekanou dopečeme. Je výborná i zastudena.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Taštičky s mangoldem

Taštičky s mangoldem

Podle receptu Jany Dvořákové z Prahy
Škola vaření /06.06.18
Se slaninou a bramborami

Se slaninou a bramborami

Slaninka by měla být po upečení pěkně křupavá, přeji dobrou chuť!

Dagmar ...

Škola vaření /14.11.16
Domácí paštika  v listovém košíčku

Domácí paštika v listovém košíčku

Listové těsto je křehké a krásně nadýchané.

Petr Procházka, Strakonice

Škola vaření /30.12.16
Uzená krkovice se švestkovou omáčkou

Uzená krkovice se švestkovou omáčkou

Omáčku provoní i mletý hřebíček a badyán.

Alena Krátká, Hodonín

Škola vaření /16.09.16
Rychlá omeleta

Rychlá omeleta

Kuchařské umění zkoušíme s bráchou.
Petr Ivanov,
Jindřichův Hradec
Škola vaření /30.07.10
Kuře kung-pao

Kuře kung-pao

Je vynikající se šafránovou rýží.
Nina Bardová, Chyšky
Škola vaření /15.06.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu