Reklama
Reklama
Plněná sekaná
Fotogalerie:

Plněná sekaná

Hana Šátralová

Praha

Tahle sekaná je pěkně barevná.

Hana Šátralová, Praha

Ingredience

  • 1 rohlík
  • trocha mléka
  • 500 g mleté maso
  • 50 g slanina
  • 2 vejce
  • 2 lžíce hladká mouka
  • 1 lžička škrobová moučka
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • koření do mletých mas
  • strouhanka
  • 1 nožička klobása nebo párek
  • 1 mrkev
  • 3 lžíce mražený hrášek
  • olej podle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlík nakrájíme a namočíme do mléka. Do mísy dáme maso, nakrájenou slaninu, vejce, mouku, škrobovou moučku, nakrájenou cibuli, utřený česnek, koření, namočený a vyždímaný rohlík a vše promícháme. Pokud je třeba, přidáme strouhanku.

  2. Hmotu přendáme na igelit potřený vodou a rozprostřeme na placku. Na povrch rozprostřeme klobásu, mrkev, hrášek a pomocí igelitu vytvoříme šišku.

  3. Obdélník alobalu potřeme olejem a sekanou zabalíme.Dáme do pekáče, podlijeme vodou. Pečeme asi 30 minut při 220 °C. Potom alobal rozbalíme a sekanou dopečeme. Je výborná i zastudena.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlebíčky s mrkvovou pěnou a olivami

Chlebíčky s mrkvovou pěnou a olivami

Šárka Fridrichová, Most
Škola vaření /31.12.17
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
Mrkvová polévka s krupicovými čtyřlístky

Mrkvová polévka s krupicovými čtyřlístky

S přípravou mi pomáhala mamka. Mladší bráška byl nadšený z veselé polévky.
...
Škola vaření /11.08.08
Taštičky s mangoldem

Taštičky s mangoldem

Podle receptu Jany Dvořákové z Prahy

Škola vaření /06.06.18
Krůtí guláš s plackami

Krůtí guláš s plackami

Placky jsou skvělé samy o sobě a jako příloha nabízejí další spoustu ...

Škola vaření /21.07.16
Jehněčí kýta se sýrovou omáčkou

Jehněčí kýta se sýrovou omáčkou

Mladé jehněčí maso je velkým svátkem.

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /09.03.17
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama