Reklama
Pečené lilky s masem
Fotogalerie:

Pečené lilky s masem

Tereza Smrčková

Praha
Opečená zelenina chutná výborně.
Tereza Smrčková, Praha

Ingredience

  • 400 g vepřová krkovička
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 lilek
  • 1 cuketa
  • 1 paprika
  • několik růžiček brokolice
  • 1 cibule
  • 100 g šunka
  • dle potřeby olej olivový
  • 100 g sýr eidam
  • 250 ml smetana zakysaná

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a jemně namažeme hořčicí.
  2. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kolečka, plátky a kousky. Cibuli nasypeme na maso. Dáme péct do vyhřáté trouby.
  3. Před koncem pečení klademe na maso plátky šunky a sýra, zeleninu zalijeme zakysanou smetanou.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jarní kuřátka s hráškem

Jarní kuřátka s hráškem

Kuřecí maso se u nás těší velké oblibě a křehká mladá kuřátka nemají ...
Škola vaření /06.04.17
Moje první vánočka

Moje první vánočka

Všichni ji chválili, moc se povedla.

Miroslava Říhová, Ločenice

Škola vaření /25.11.13
Veselá vajíčka

Veselá vajíčka

Bydlím sice v Praze, ale Velikonoce slavíme. Svoje kamarády pohostím.
...
Škola vaření /09.04.09
Zapečená vepřová krkovice se žampiony a sýrem

Zapečená vepřová krkovice se žampiony a sýrem

Moje děti si tento recept velmi oblíbily.

Jana Králíčková, Návsí

Škola vaření /05.10.14
„Lázeňské” telecí ragú

„Lázeňské” telecí ragú

Zeleninou ani vínem nikdy nešetřím.

Sylvie Nebřenská, Újezd u Brna

Škola vaření /03.04.17
Feferonková pasta

Feferonková pasta

Používá se jako ostrá hořčice nebo do guláše.
Lenka Jeřábková, Ochoz
Škola vaření /17.09.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu