Reklama
Reklama
Paštiková pomazánka se sýrem
Fotogalerie:

Paštiková pomazánka se sýrem

Veronika Poláčková

Mýto
Dělám ji k snídani, hodí se k čaji. 
Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 1 játrová paštika
  • 2 sýry tavené
  • 3 vejce natvrdo
  • 1 okurka sterilizovaná
  • 1 cibule červená
  • podle chuti sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do misky dáme paštiku‚ sýry‚ na mřížce na brambory rozmačkaná vajíčka‚ na malé kostičky nakrájenou okurku a cibuli. Osolíme‚ opepříme a pečlivě promícháme. 
  2. Mažeme na domácí chléb nebo jiné druhy pečiva. Obložíme zeleninou.

Pošli recept! - Speciál - Saláty (19.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné rohlíčky

Plněné rohlíčky

Moje dcera Terezka je ráda peče se mnou. Ivana Kopáčková, Lnáře
Škola vaření /27.10.11
Kuřecí plátek s nivou

Kuřecí plátek s nivou

Jako příloha mi nejvíc chutnají brambory.

Adam Petrák (12 let), Jihlava

Škola vaření /17.01.15
Domácí housky

Domácí housky

Mají jinou, mnohem výraznější chuť.
Věra Kuboušková, České Budějovice
Škola vaření /09.07.12
Čokoládová roláda s jahodami

Čokoládová roláda s jahodami

Pro zpříjemnění všedních dnů i zvláštních příležitostí.

Silvie ...

Škola vaření /04.06.17
Žebírka pečená na pivu

Žebírka pečená na pivu

Důležitá je doba pečení, měla by být co nejdelší, aby se chutě pěkně prolnuly.

...

Škola vaření /13.09.16
Smajlíci

Smajlíci

Občerstvení na narozeninovou párty.

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /13.08.17
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama