Reklama
Papriky plněné cuketou
Fotogalerie:

Papriky plněné cuketou

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Pro případ, že se urodí cuket až příliš.
Blanka Hrabětová,
Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 500 g maso vepřové
  • 6–8 lusků paprika
  • 1 cuketa
  • 2 vejce
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka majoránka
  • 150 g sýr strouhaný
  • 1 protlak rajčatový

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté vepřové maso (může být i část hovězího) smícháme s nastrouhanou cuketou‚ přidáme vejce‚ sůl‚ pepř‚ majoránku a strouhaný sýr.
  2. Omyjeme papriky, seřízneme je u stopky a opatrně očistíme od semen. Masovou směsí naplníme paprikové lusky, vložíme do pekáčku, mírně podlijeme a v troubě pečeme asi 40 minut při 200 °C. Do šťávy přidáme rajský protlak a zahustíme.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Berušky z mletého masa

Berušky z mletého masa

Jestli tvoje děti nemají rády papriku, vytvoř jiné zvířátko. Nebo panáčka.  ...
Škola vaření /28.12.10
Králičí vývar se sýrovými ‚‚kudlásky‘‘

Králičí vývar se sýrovými ‚‚kudlásky‘‘

Chutná dětem

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /28.01.18
Těstovinová rýže s hermelínem

Těstovinová rýže s hermelínem

Můžeš použít i klasickou rýži.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Škola vaření /25.04.17
Domácí paštika  v listovém košíčku

Domácí paštika v listovém košíčku

Listové těsto je křehké a krásně nadýchané.

Petr Procházka, Strakonice

Škola vaření /30.12.16
Kuřecí BBQ křidélka

Kuřecí BBQ křidélka

Drůbeží masíčko

Podle receptu Kristýny Figetové z Valašského Meziříčí

Škola vaření /28.06.18
Tymiánové kuličky s parmazánem

Tymiánové kuličky s parmazánem

Bylinky vše krásně provoní, bude ti chutnat.

Alice Vokounová, Liberec

Škola vaření /11.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu