Reklama
Palačinky s překvapením
Fotogalerie:

Palačinky s překvapením

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Velmi lahodný dezert.

Lída Holubová, Pelhřimov

Ingredience

  • 3 lžíce hladký mouky
  • 1/2 lžičky kypřicího prášku
  • špetka soli
  • 1 vejce
  • 300 ml mléka
  • na smažení olej
  • 400 g jahod
  • 150 g plnotučného tvarohu
  • 2 lžíce cukru moučky
  • na ozdobu šlehačka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme mouku, kypřicí prášek a sůl. Postupně přidáme vejce s mlékem a prošleháme. Na rozpálenou pánev vymazanou olejem lijeme těsto a smažíme po obou stranách dozlatova. 

  2. Jahody nakrájíme na kostky, přidáme tvaroh, cukr a promícháme. Na polovinu palačinky poklademe jahodovou naplň a přeložíme. Ozdobíme šlehačkou.

Pošli recept! - Speciál - Užij si s námi jahody (16.4.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí špízy

Kuřecí špízy

Někdy si ráda vyzkouším, jaké to je, být kuchařkou a připravit rodině dobrý ...
Škola vaření /12.08.13
Sladký opičí chléb

Sladký opičí chléb

Olga Pysarenko, Praha

Škola vaření /23.01.19
Kuřecí BBQ křidélka

Kuřecí BBQ křidélka

Drůbeží masíčko

Podle receptu Kristýny Figetové z Valašského Meziříčí

Škola vaření /28.06.18
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Syn ryby nejí, ale takhle je má rád.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Škola vaření /29.07.16
Lázeňský knedlík s bylinkami

Lázeňský knedlík s bylinkami

Ideální k pečenému masu nebo do českých omáček.

Kateřina Nová, Havířov

Škola vaření /09.11.17
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Jiří Korubka, Vsetín

Škola vaření /03.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu