Reklama
Obalovaný houskový knedlík
Fotogalerie:

Obalovaný houskový knedlík

Jaroslava Levová

Šluknov
Syn se naučil ‚‚levé‘‘ řízky, jak jim žertem říká.
Jaroslava Levová, Šluknov

Ingredience

  • 1 houskový knedlík
  • 4 vejce
  • 4 lžíce strouhanka
  • 2 lžíce hladká mouka
  • 1 lžíce kečup nebo majonéza
  • 200 g strouhaný sýr

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Knedlík nakrájíme na silnější plátky.
  2. Každý obalíme nejprve v mouce, pak v rozšlehaném vajíčku a nakonec ve strouhance, kterou trochu přimáčkneme dlaní.
  3. Knedlíky postupně osmažíme z obou stran, namažeme majonézou nebo kečupem a posypeme sýrem.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí guláš s houbami

Hovězí guláš s houbami

Můžeš přidat feferonku, bude lepší. Veronika Poláčková, Mýto
Škola vaření /31.07.16
Bochánky s medvědím česnekem

Bochánky s medvědím česnekem

Markéta Malá, Mělník

Škola vaření /06.03.18
Pudinkový dort

Pudinkový dort

O prázdninách jsme samy upekly dort.
Alena Šindelková, Plzeň
Škola vaření /01.12.08
Taštičky se zelím

Taštičky se zelím

Dobré jídlo přece stojí za trochu námahy.
Renek Koudelka, Prostějov
Škola vaření /26.01.10
Snadná večeře

Snadná večeře

Nejraději jím těstoviny. Umím si je připravit úplně sama.
Eliška Moravcová, ...
Škola vaření /07.06.10
Dýňové gnocchi se špenátem

Dýňové gnocchi se špenátem

Tyhle domácí jsou mnohem lepší než kupované. Výsledek tě překvapí. 

Romana ...

Škola vaření /10.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu