Reklama
Reklama
Nepečený tvarohový dort
Fotogalerie:

Nepečený tvarohový dort

Soňa Nečadová

Dušejov
Je snadný na přípravu a skvěle chutná.
Soňa Nečadová, Dušejov

Ingredience

  • 10 g želatina v prášku
  • 200 g cukr moučkový
  • 400 ml mléko
  • 2 vejce
  • 500 g tvaroh
  • 2 cukr vanilkový
  • 4 lžíce rum
  • 1 lžíce kakao
  • 2 balíčky piškoty
  • 300 g ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Želatinu namočíme na 2 hodiny do 200 ml mléka. Pak přidáme dalších 200 ml horkého mléka a želatinu rozmícháme v mixéru. Přidáme cukry‚ rum‚ vejce a tvaroh. Vše dobře vyšleháme.
  2. Na dno dortové formy narovnáme piškoty a zalijeme je krémem. Nahoru rozložíme ovoce a zalijeme je krémem. Opět položíme vrstvu piškotů, ovoce a zalijeme zbytkem krému. Ozdobíme kakaem.
  3. Takto připravený dort dáme do chladničky.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí paličky s bylinkami

Kuřecí paličky s bylinkami

Jídlo s čerstvými bylinkami je vždy jedno z nejlepších. Veronika a Martin ...
Škola vaření /23.06.16
Holandské košíčky

Holandské košíčky

Vypadají hezky ozdobené kousky jahod.

Veronika Synková, Pelhřimov

Škola vaření /24.02.17
Langoše

Langoše

Oběd, který dělám raději z dvojité dávky.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Škola vaření /20.01.17
Šlehačkové řezy

Šlehačkové řezy

S tímto moučníkem mi pomáhá dcerka.
Jana Dumková, Hrádek nad Nisou
Škola vaření /18.02.12
Palačinky s překvapením

Palačinky s překvapením

Velmi lahodný dezert.

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /22.04.17
Mexický salát z biotěstovin

Mexický salát z biotěstovin

Vždycky se hodí, když si člověk umí sám připravit něco dobrého.
Milan Tyl, ...
Škola vaření /10.02.10
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama