Reklama
Nepečený tvarohový dort
Fotogalerie:

Nepečený tvarohový dort

Soňa Nečadová

Dušejov
Je snadný na přípravu a skvěle chutná.
Soňa Nečadová, Dušejov

Ingredience

  • 10 g želatina v prášku
  • 200 g cukr moučkový
  • 400 ml mléko
  • 2 vejce
  • 500 g tvaroh
  • 2 cukr vanilkový
  • 4 lžíce rum
  • 1 lžíce kakao
  • 2 balíčky piškoty
  • 300 g ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Želatinu namočíme na 2 hodiny do 200 ml mléka. Pak přidáme dalších 200 ml horkého mléka a želatinu rozmícháme v mixéru. Přidáme cukry‚ rum‚ vejce a tvaroh. Vše dobře vyšleháme.
  2. Na dno dortové formy narovnáme piškoty a zalijeme je krémem. Nahoru rozložíme ovoce a zalijeme je krémem. Opět položíme vrstvu piškotů, ovoce a zalijeme zbytkem krému. Ozdobíme kakaem.
  3. Takto připravený dort dáme do chladničky.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dědův holeček

Dědův holeček

Moc ráda jezdím na koni, tancuji a maluji. A pokud mi zbude trochu času, ...
Škola vaření /27.02.16
Myšky šibalky

Myšky šibalky

Pozor na kočky, taky by si tyto krásné myšky daly.

Eliška Moravcová, Dobříš

Škola vaření /19.02.17
Velikonoční perníčky

Velikonoční perníčky

Moje maminka je výborná kuchařka. Rád s ní vařím a peču. Hodně toho už ...
Škola vaření /19.04.14
Tymiánové kuličky s parmazánem

Tymiánové kuličky s parmazánem

Bylinky vše krásně provoní, bude ti chutnat.

Alice Vokounová, Liberec

Škola vaření /11.11.16
Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a ...

Škola vaření /28.04.17
Mexický salát

Mexický salát

Jsem rád, když si mamka udělá čas a pustíme se spolu do vaření. ...

Škola vaření /27.09.13
 

Nejnovější

Hamburger s česnekovým máslem

Hamburger s česnekovým máslem

Uvařeno podle receptu Evy Stehlíkové z Brna
Vaříme express /21.06.18
Italský hruškový koláč

Italský hruškový koláč

Lída Holubová, Pelhřimov

Sladký život /21.06.18
Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama