Reklama
Nepečený tvarohový dort
Fotogalerie:

Nepečený tvarohový dort

Soňa Nečadová

Dušejov
Je snadný na přípravu a skvěle chutná.
Soňa Nečadová, Dušejov

Ingredience

  • 10 g želatina v prášku
  • 200 g cukr moučkový
  • 400 ml mléko
  • 2 vejce
  • 500 g tvaroh
  • 2 cukr vanilkový
  • 4 lžíce rum
  • 1 lžíce kakao
  • 2 balíčky piškoty
  • 300 g ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Želatinu namočíme na 2 hodiny do 200 ml mléka. Pak přidáme dalších 200 ml horkého mléka a želatinu rozmícháme v mixéru. Přidáme cukry‚ rum‚ vejce a tvaroh. Vše dobře vyšleháme.
  2. Na dno dortové formy narovnáme piškoty a zalijeme je krémem. Nahoru rozložíme ovoce a zalijeme je krémem. Opět položíme vrstvu piškotů, ovoce a zalijeme zbytkem krému. Ozdobíme kakaem.
  3. Takto připravený dort dáme do chladničky.

Pošli recept! - Speciál - Letní párty (23.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelín v pivním těstíčku

Hermelín v pivním těstíčku

Lucie Stejskalová, Jenisovice
Škola vaření /07.08.18
Lahodná šarlota

Lahodná šarlota

Místo borůvek můžeme použít také jiné ovoce.

Petra Fingerhutová, Kyšice

Škola vaření /23.02.17
Šišky na špejlích

Šišky na špejlích

Podávají se s různými omáčkami a pečivem.

Linda Macháčková, ...

Škola vaření /15.11.16
Kuřecí BBQ křidélka

Kuřecí BBQ křidélka

Drůbeží masíčko

Podle receptu Kristýny Figetové z Valašského Meziříčí

Škola vaření /28.06.18
Pyré z mrkve a brambor

Pyré z mrkve a brambor

Děti ho milují, dospělí taky.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /22.04.16
Kapřík na česneku

Kapřík na česneku

Zdeňka Kroupová, Ostrava

Škola vaření /26.02.18
 

Nejnovější

Křehký nákyp s jablky a hruškami

Křehký nákyp s jablky a hruškami

Dokonalý požitek Podle receptu Mileny Bartošové z Vlašimi
Škola vaření /20.09.18
Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /19.09.18
Jablečný ocet

Jablečný ocet

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /19.09.18
Piškotová roláda s jablky

Piškotová roláda s jablky

S jemně nakyslou chutí

Podle receptu Stáni Zvonaříkové z Liberce

Sladký život /19.09.18
Pikantní ovocný salát

Pikantní ovocný salát

Zdena Bartošová, Chrudim

Vaříme express /18.09.18
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama