Reklama
Nepečený dort
Fotogalerie:

Nepečený dort

Michaela Machačová

Dobruška
Ráda mlsám a spoustu dobrot si umím připravit úplně sama.
Michaela Machačová, Dobruška

Ingredience

  • 1 lžíce cukr moučkový
  • 2 lžíce rum
  • 3 smetana zakysaná
  • 1 balíček piškoty
  • kompot ovocný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. V míse rozmícháme zakysanou smetanu s rumem, přidáme moučkový cukr, promícháme. Kompot vylijeme ze sklenice a necháme dobře okapat. Na dno dortové formy dáme piškoty, poklademe je okapaným ovocem a zalijeme směsí zakysané smetany. Hotový dort dáme do lednice vychladit, necháme ho ztuhnout přes noc. Opatrně nabereme na talíř. Dobrou chuť!

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí stehýnka s rýží

Kuřecí stehýnka s rýží

Romana Heková, Svitavy
Škola vaření /21.09.18
Čokoládoví šnečci

Čokoládoví šnečci

Místo nutelly můžeš dát čokoládu.
Martina Prknová, Jemnice
Škola vaření /23.01.11
Rychlá  pizza

Rychlá pizza

Je mi teprve osm let, ale pustit mě do kuchyně se maminka bát nemusí. Vaření mě baví a ...
Škola vaření /10.02.10
Kuře z jedné pánve

Kuře z jedné pánve

Podle receptu

Mileny Olivové z Rožnova pod Radhoštěm

Škola vaření /03.08.18
Domácí tiramisu

Domácí tiramisu

Připravuji ho moc ráda společně se synem.
Jindra Čechová, Rakovník
Škola vaření /27.01.09
Houbový štrúdl

Houbový štrúdl

Když se houby povaří, budou snáze stravitelné.

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /15.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu