Reklama
Něco malého na svačinku
Fotogalerie:

Něco malého na svačinku

Iva Havlová

Sídliště
Naše Ivetka mi často pomáhá a v kuchyni se dobře vyzná. Tuto dobrou svačinku má hrozně ráda a rádi ji máme i my.
Iva Havlová, Sídliště

Ingredience

  • Těsto
  • 1 vejce
  • 1 lžíce strouhanka
  • špetka sůl
  • olej na smažení
  • Ozdoba
  • na ozdobu zelenina
  • trochu kečup nebo hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce rozklepneme do hrnku. Přidáme trochu strouhanky a špetku soli. Vidličkou vše promícháme tak, aby vzniklo jemné těstíčko. Podle potřeby můžeme přidat strouhanku.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej a těsto nalijeme na pánev. Omeletu osmažíme dozlatova z obou stran.
  3. Před podáváním ozdobíme podle chuti a fantazie.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohankové koule

Pohankové koule

Zdravá varianta těch klasických. Lucie Valinová, Ústí nad Labem
Škola vaření /21.04.17
Kuřátko s houbovou nádivkou

Kuřátko s houbovou nádivkou

Olga Salačová, Opava

Škola vaření /24.02.19
S hráškem a slaninou

S hráškem a slaninou

Tato dobrota se nám asi nikdy nepřejí.

Irena Ivanova, Ostrava

Škola vaření /29.09.16
Kuřecí prsa s dýní

Kuřecí prsa s dýní

Recept mám od kamarádky, moc nám to chutná. 

Klára Koutecká, Bruntál

Škola vaření /29.08.16
Vanilkové vafle

Vanilkové vafle

Maminka dostala jako vánoční dárek vaflovač. Velkou radost udělal i nám, protože ...
Škola vaření /01.12.08
Oříškové košíčky

Oříškové košíčky

Vánoce miluju nejen kvůli dárkům. I ty úžasné dobroty přece stojí za to. Mamce ráda ...
Škola vaření /19.10.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu