Reklama
Mexický salát z biotěstovin
Fotogalerie:

Mexický salát z biotěstovin

Milan Tyl

Šumperk
Vždycky se hodí, když si člověk umí sám připravit něco dobrého.
Milan Tyl, Šumperk

Ingredience

  • 150 g biotěstoviny
  • 1 konzerva tuňák
  • 100 g sýr strouhaný
  • 1 cibule
  • dle chuti pažitka
  • špetka pepř bylinkový
  • špetka sůl
  • 1 konzerva zelenina Bonduelle mexico
  • 1 paprika červená

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Zatím si nastrouháme sýr‚ nadrobno nakrájíme cibulku a papriku.
  2. Zeleninu přidáme k uvařeným těstovinám spolu s dalšími surovinami. Promícháme a dáme vychladit.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smetanový nákyp se žampiony

Smetanový nákyp se žampiony

Sýr by se měl roztéct a zezlátnout.  Jana Malá, Plzeň
Škola vaření /13.06.16
Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Do brambor zkus přidat sekanou mladou cibulku, všem bude určitě chutnat.

Lenka ...

Škola vaření /08.06.16
Pudinkový dort

Pudinkový dort

Podávej ozdobené jahodami, šlehačkou nebo čokoládovými hoblinkami.

Monika Šrámková, ...

Škola vaření /24.06.16
Plněné bochánky

Plněné bochánky

Nejlepší jsou hned po vytažení z trouby.

Linda Hradecká, Rakovník

Škola vaření /16.11.16
Kotlety se smetanovými bramborami

Kotlety se smetanovými bramborami

Pokrmy připravované v jedné míse či hrnci ti ušetří čas.

David Šebek, ...

Škola vaření /21.08.17
Pyré z mrkve a brambor

Pyré z mrkve a brambor

Děti ho milují, dospělí taky.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /22.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu