Reklama
Mexický salát z biotěstovin
Fotogalerie:

Mexický salát z biotěstovin

Milan Tyl

Šumperk
Vždycky se hodí, když si člověk umí sám připravit něco dobrého.
Milan Tyl, Šumperk

Ingredience

  • 150 g biotěstoviny
  • 1 konzerva tuňák
  • 100 g sýr strouhaný
  • 1 cibule
  • dle chuti pažitka
  • špetka pepř bylinkový
  • špetka sůl
  • 1 konzerva zelenina Bonduelle mexico
  • 1 paprika červená

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Zatím si nastrouháme sýr‚ nadrobno nakrájíme cibulku a papriku.
  2. Zeleninu přidáme k uvařeným těstovinám spolu s dalšími surovinami. Promícháme a dáme vychladit.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Teplé chlebíčky

Teplé chlebíčky

Tak to je můj recept na rychlou svačinu, kterou si často připravuji. Jana Cibuľová, ...
Škola vaření /02.03.10
Nedělní štóla

Nedělní štóla

Je mi 13 let a štólu jsem pekla už několikrát.
Šárka Daňhelová, ...
Škola vaření /20.10.09
Obalované plněné švestky

Obalované plněné švestky

Moc dobré cukrovíčko, které zvládneš během chviličky!
Izabela Kovaříková, ...
Škola vaření /25.02.10
Kokosové kostičky

Kokosové kostičky

Na kostky po­sně­žené kokosem jsme si troufli sami. Dvo­je ruce a dva jazýčky ...
Škola vaření /27.01.09
Marinovaná krkovička

Marinovaná krkovička

Marináda je opravdu skvělá, hodí se i na jiné maso.

Eva Stojaspalová, ...

Škola vaření /09.06.16
Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Podle receptu

Lenky Bartošové z Poděbrad

Škola vaření /24.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu