Reklama
Mexický salát
Fotogalerie:

Mexický salát

David Bartoš

Praha

Jsem rád, když si mamka udělá čas a pustíme se spolu do vaření. Na složité recepty si zatím netroufnu, ale například salát je jednoduchý a rychlý.

David Bartoš, 5,5 roku, Praha

Ingredience

  • 300 g kuřecí prsa
  • podle chuti sůl a pepř
  • olej na smažení
  • 1/2 plechovky sterilovaná kukuřice
  • 1/2 plechovky sterilovaný hrášek
  • 1/2 plechovky červené fazole v sladokyselém nálevu
  • šťáva z 1/2 citronu
  • trocha petrželové nati

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na pánev nalijeme lžíci oleje a na rozpáleném oleji orestujeme maso.

  2. krok2

    Osmažené kuřecí kousky vložíme do mísy, přidáme okapanou kukuřici, hrášek, fazole a trošku soli.

  3. krok3

    Salát zalijeme olejem, citronovou šťávou a posypeme najemno pokrájenou petrželkou. Vše promícháme, a pokud chceme, můžeme přidat trošku kečupu. Podáváme s opečeným toastem.

Pošli recept! - Speciál - Recepty ze světa (16.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátové knedlíky

Špenátové knedlíky

Můj dvouletý syn je má moc rád. Dagmar Kubasová, Levice (Slovensko)
Škola vaření /21.10.13
Domácí pizza

Domácí pizza

Upekl jsem ji úplně sám, naši koukali!

Vítek Voleman, 11 let, Praha

Škola vaření /02.09.16
Krupicová žemlovka

Krupicová žemlovka

Hodí se jako rychlý oběd nebo večeře.

Zdeňka Halámková, Lipoltice

Škola vaření /23.06.14
Perlivá bublanina

Perlivá bublanina

Lehký a rychlý recept je výborný jak pro návštěvu, tak ke snídani.

Květa ...

Škola vaření /27.05.17
Žebírka po thajsku

Žebírka po thajsku

Žebírka by měla mít po grilování pěknou hnědou kůrčičku.

Miroslava Krátká, ...

Škola vaření /02.06.16
Pohankové koule

Pohankové koule

Zdravá varianta těch klasických.

Lucie Valinová, Ústí nad Labem

Škola vaření /21.04.17
 

Nejnovější

Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi
Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
Domácí oříšková nutella

Domácí oříšková nutella

Gabriela Jílková, Polička

Všehochuť /24.02.20
Srdíčka s čokoládou

Srdíčka s čokoládou

Když miluješ labužníka

Hana Wilhelmová, Ostrava

Sladký život /24.02.20
Srnčí hřbet s překvapením

Srnčí hřbet s překvapením

Kateřina Krososková, Církvice

Sladký život /24.02.20
Zamilovaná palačinka

Zamilovaná palačinka

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /24.02.20
Trmické makové mušle

Trmické makové mušle

Ke kávě i na snídani

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Sladký život /24.02.20
Domácí větrníčky

Domácí větrníčky

Stejné jako od cukráře

Podle receptu Zdeny Pospíšilové z Milevska

Sladký život /24.02.20
Kuskusový salát s cuketou

Kuskusový salát s cuketou

Petra Kelerová, Sušice

Zdravě a chutně /23.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama