Reklama
Masové šišky s rajčaty
Fotogalerie:

Masové šišky s rajčaty

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ideální přílohou je křupavá bageta.

Šárka Svačinová, Humpolec

Ingredience

  • 1 cibule
  • 400 g mletého masa
  • 1 vejce
  • 2 lžíce strouhanky
  • trocha soli a pepře
  • 1 lžička sladké papriky
  • 3 stroužky česneku
  • 2 syrové brambory
  • 1 svazek bylinek
  • podle potřeby olivový olej
  • 1 rajský protlak
  • 10 cherry rajčátek
  • 1 lžička cukru

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nasekáme a smícháme s masem. Přidáme vejce, strouhanku, sůl, pepř, papriku, utřený česnek a nastrouhané syrové brambory. Tvarujeme menší šišky, které obalíme v nasekaných bylinkách.

  2. V hrnci s rozehřátým olivovým olejem šišky necháme zlehka zatáhnout. Podlijeme 500 ml vlažné vody a povaříme. Přidáme protlak, cukr a půlky cherry rajčátek, promícháme a vaříme 20 minut.

Pošli recept! 9/2016 (24.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bábovičky z nádivky

Bábovičky z nádivky

Jsou to takové veselé jednohubky. Hana Šusteková, Benešov
Škola vaření /09.03.17
Sýrové pečivo se slunečnicí

Sýrové pečivo se slunečnicí

Iva Trhoňová, Mouchnice

Škola vaření /26.01.19
Kokosové kostičky

Kokosové kostičky

Na kostky po­sně­žené kokosem jsme si troufli sami. Dvo­je ruce a dva jazýčky ...
Škola vaření /27.01.09
Kuře pečené s paprikou

Kuře pečené s paprikou

Chtěl bych se stát kuchařem.

Petr Zalabjak, 15 let, Praha

Škola vaření /25.08.15
Námořnické maso

Námořnické maso

Po této lahůdce se u nás vždy zapráší.

Alena Jirková, Veselí nad Lužnicí

Škola vaření /19.09.16
Potěšení v piškotové peřince

Potěšení v piškotové peřince

Recept na jednoduché a zábavné pečení nejen pro maminku s malým dítětem.

Eva ...

Škola vaření /23.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu