Reklama
Marinovaná krkovička
Fotogalerie:

Marinovaná krkovička

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Marináda je opravdu skvělá, hodí se i na jiné maso.

Eva Stojaspalová, Mohelnice

Ingredience

  • 2–3 lžíce oleje
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • podle potřeby sůl
  • trocha pepře
  • podle chuti grilovací koření
  • 2–3 stroužky česneku
  • trocha sladké papriky
  • špetka chilli
  • 1 lžíce medu
  • trocha sójové omáčky
  • 4 plátky krkovice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Ingredience na marinádu smícháme a plátky masa naložíme. Necháme několik hodin v lednici a pak grilujeme.

  2. 2. Podáváme se zeleninovými saláty a pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Grilování (19.5.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Karbanátky s kuskusem

Karbanátky s kuskusem

Díky kuskusu jsou nadýchané.  Jolana Grygarková, Brno
Škola vaření /26.10.16
Kuřecí špízy

Kuřecí špízy

Někdy si ráda vyzkouším, jaké to je, být kuchařkou a připravit rodině dobrý ...
Škola vaření /12.08.13
‚‚Štrúdlová‘‘ sluníčka

‚‚Štrúdlová‘‘ sluníčka

Udělal jsem je podle vlastní fantazie.
Tomáš Kratochvíl, 11 let, Čeňovice
Škola vaření /27.12.11
Hravá svačina

Hravá svačina

Trocha fantazie, a jídlo tě bude bavit.

Jana Rotová, Jihlava

Škola vaření /21.08.16
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
Zaječí stehna na houbách a cibuli

Zaječí stehna na houbách a cibuli

Marta Kučerová, Mělník

Škola vaření /10.11.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu