Reklama
Lilkové jednohubky
Fotogalerie:

Lilkové jednohubky

Aneta Titzová
Aneta Titzová
Brno

Je mi deset let, peču je pro sebe i pro tátu.

Aneta Titzová‚ Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 středně velký lilek
  • 60 g 30% eidam
  • špetka sůl
  • 1 lžička sladká paprika
  • 1 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Lilek nakrájíme na plátky asi 5 mm silné‚ osolíme je a necháme odležet. Plech na pečení vyložíme pečicím papírem a vymažeme olejem. Plátky lilku osušíme ubrouskem‚ vyskládáme je na plech a posypeme paprikou.

  2. Nastrouhaným sýrem posypeme lilkové plátky. Plech vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 10 minut. Jednohubky přendáme z plechu na talíř‚ můžeme přiložit párátka na napichování.

Pošli recept! 6/2012 (7.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená kotleta

Zapečená kotleta

Kombinace zelí a smetany mě nadchla. Andrea Nowaková, Bohumín-Záblatí
Škola vaření /18.09.16
Guláš z kysaného zelí

Guláš z kysaného zelí

Chlapská pochoutka.

Miloslava Marková, Nové Město na Moravě

Škola vaření /07.10.16
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Syn ryby nejí, ale takhle je má rád.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Škola vaření /29.07.16
Pánev s mrkví a paprikou

Pánev s mrkví a paprikou

Jednoduché a velmi chutné jídlo.

Lenka Kudrnová, Nejdek

Škola vaření /29.06.16
Srdíčkové řízečky

Srdíčkové řízečky

Podávej jako ‚‚normální‘‘ vepřové řízky. Překvapí tě, že ten rozdíl nikdo ...
Škola vaření /14.07.12
Červená pomazánka

Červená pomazánka

S jablkem budou chuťovky šťavnatější.
Lenka Vašutová, Litoměřice
Škola vaření /18.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu