Reklama
„Lázeňské” telecí ragú
Fotogalerie:

„Lázeňské” telecí ragú

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zeleninou ani vínem nikdy nešetřím.

Sylvie Nebřenská, Újezd u Brna

Ingredience

  • 500 g telecího masa (plec)
  • olej
  • 1 cibule
  • dle chuti sůl, pepř a tymián
  • 200 ml bílého vína
  • 500 ml vývaru
  • 200 g květáku
  • 200 g mražené zeleniny
  • 100 g zelených fazolek
  • 2 lžíce hladké mouky

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso opláchneme a nakrájíme. Na oleji opečeme nadrobno nakrájenou cibuli. Pak přidáme maso a koření a vše orestujeme. Podlijeme bílým vínem a dusíme do poloměkka. Během dušení podléváme vývarem.

  2. Květák opláchneme, rozebereme na růžičky, přidáme k masu společně se zeleninou a fazolkami a krátce podusíme. Ragú zahustíme moukou a vaříme ještě aspoň 10 minut.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (22.3.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ražniči na plechu

Ražniči na plechu

Ostřejší klobása dodá jídlu šmrnc. Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Škola vaření /14.08.16
Špenátové knedlíky

Špenátové knedlíky

Můj dvouletý syn je má moc rád.

Dagmar Kubasová, Levice (Slovensko)

Škola vaření /21.10.13
Guláš z trouby

Guláš z trouby

Zdena Kulichová, Znojmo

Škola vaření /26.06.18
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Syn ryby nejí, ale takhle je má rád.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Škola vaření /29.07.16
Plněné knedlíky vařené v páře

Plněné knedlíky vařené v páře

Tenhle způsob přípravy se mi osvědčil, jinak už je ani nedělám. A se zelím prostě ...

Škola vaření /28.09.16
Muffiny

Muffiny

Muffiny si dáváme s kamarádkou k čaji.
Karolínka Kňavová, Stará Huť
...
Škola vaření /20.10.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu