Reklama
Kuřecí závitky
Fotogalerie:

Kuřecí závitky

Zdeněk Urbanovský

Štramberk
Jako příloha se hodí vařená rýže a zeleninová obloha.
Zdeněk Urbanovský, Štramberk

Ingredience

  • 500 g maso kuřecí
  • 12-15 plátků šunka
  • 4-6 plátků sýr plátkový
  • 1 smetana
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • špetka kari
  • špetka koření grilovací

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na plátky a na každý položíme plátek sýra a plátek šunky. Poté svineme do rolky a vložíme do mísy na zapékání.
  2. V míse vše přikryjeme zbylou šunkou a sýrem.
  3. Smícháme smetanu se sladkou paprikou, karí kořením a grilovacím kořením. Polijeme maso v míse.
  4. Vložíme do trouby rozehřáté na 200 °C, pečeme přibližně 45 minut.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená vejce v košíčcích

Zapečená vejce v košíčcích

Vejce máme u nás rádi na jakýkoli způsob. Blanka Jirásková, Tachov
Škola vaření /07.04.17
Jablečný koláč

Jablečný koláč

Moučníky máme rády a práce v kuchyni nás baví. Když mamka nemá čas, upečeme si samy.
...
Škola vaření /12.04.13
Strouhaná buchta

Strouhaná buchta

Mamka říká, že péct má umět každá ženská.
Adéla Kortusová, Prachatice
Škola vaření /10.02.10
Kuře z jedné pánve

Kuře z jedné pánve

Podle receptu

Mileny Olivové z Rožnova pod Radhoštěm

Škola vaření /03.08.18
Bramborové karbanátky

Bramborové karbanátky

Místo uzeného můžeš dát i jiné pečené maso.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /28.09.16
Guláš z trouby

Guláš z trouby

Zdena Kulichová, Znojmo

Škola vaření /26.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu