Reklama
Reklama
Kuřecí závitky
Fotogalerie:

Kuřecí závitky

Zdeněk Urbanovský

Štramberk
Jako příloha se hodí vařená rýže a zeleninová obloha.
Zdeněk Urbanovský, Štramberk

Ingredience

  • 500 g maso kuřecí
  • 12-15 plátků šunka
  • 4-6 plátků sýr plátkový
  • 1 smetana
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • špetka kari
  • špetka koření grilovací

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na plátky a na každý položíme plátek sýra a plátek šunky. Poté svineme do rolky a vložíme do mísy na zapékání.
  2. V míse vše přikryjeme zbylou šunkou a sýrem.
  3. Smícháme smetanu se sladkou paprikou, karí kořením a grilovacím kořením. Polijeme maso v míse.
  4. Vložíme do trouby rozehřáté na 200 °C, pečeme přibližně 45 minut.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bářiny muffiny

Bářiny muffiny

Hrozně ráda pozoruju maminku při pečení. Sama mám moc ráda sladké, a proto jsem ji ...
Škola vaření /03.10.08
Rýžový nákyp trochu jinak

Rýžový nákyp trochu jinak

Pochoutka, která nepatří jen do školních jídelen.

Jana ...

Škola vaření /13.05.17
Vločkový nákyp s tvarohem

Vločkový nákyp s tvarohem

Marie Andrštová, Praha

Škola vaření /10.08.18
Štrúdl naslano

Štrúdl naslano

Závin můžeš jíst teplý nebo studený. A připravit ho zvládne opravdu každý.
...
Škola vaření /18.11.10
Brumík

Brumík

Výborní medvídci třeba na odpolední svačinku.
Světlana Dinslerová, Nový Knín
Škola vaření /04.08.11
Maminčina kapustová polévka

Maminčina kapustová polévka

Kdo má rád kapustu, jistě nepohrdne touto polévkou.

Monika Nejedlá, Staré Sedliště

Škola vaření /26.09.16
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama