Reklama
Kuřecí špízy
Fotogalerie:

Kuřecí špízy

Natálie Laura Botková, 7 let

Praha
Někdy si ráda vyzkouším, jaké to je, být kuchařkou a připravit rodině dobrý oběd.
Natálie Laura Botková, 7 let, Praha

Ingredience

  • 2-3 paprika barevná
  • 1 cibule
  • 500 g maso kuřecí
  • 100 g slanina
  • dle chuti koření grilovací
  • špetka sůl
  • trocha olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Papriky opláchneme a odstraníme jádřince. Cibuli oloupeme. Potom zeleninu i slaninu nakrájíme na kostičky.
  2. krok2 Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na kostičky. (Pozor, potom si důkladně opláchneme ruce!)
  3. krok3 Papriku, cibuli, slaninu a maso napichujeme za sebou podle nálady a chutě, tak aby špízy vypadaly hezky barevně. Pak je posypeme kořením a solí a dáme na pekáč s trochou oleje. Pečeme při 180 °C 35 minut.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jehněčí v pomalém hrnci

Jehněčí v pomalém hrnci

Velmi jemné maso pečené spolu s brambory v "Pomalém hrnci", sice trošku zdlouhavé na ...
Škola vaření /01.06.12
Kuře pečené s paprikou

Kuře pečené s paprikou

Chtěl bych se stát kuchařem.

Petr Zalabjak, 15 let, Praha

Škola vaření /25.08.15
Ajvar z paprik

Ajvar z paprik

Hodí se mít ho do zásoby

Podle receptu Lenky Plchové z Krnova

Škola vaření /07.08.18
Nepečený tvarohový dort

Nepečený tvarohový dort

Je snadný na přípravu a skvěle chutná.
Soňa Nečadová, Dušejov
Škola vaření /16.12.10
Batátová polévka se sýrem feta

Batátová polévka se sýrem feta

Chuťově výrazný sýr polévce dodá šmrnc.

Michaela Šupáková, Ostrava

Škola vaření /21.01.17
Zeleninová pipenáda s naťovou cibulkou

Zeleninová pipenáda s naťovou cibulkou

Moje oblíbená večeře, těstoviny doporučuji.

Václav Kalista, 13 let, Havlíčkův Brod

Škola vaření /25.08.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu