Reklama
Kuřecí pomazánka
Fotogalerie:

Kuřecí pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Lenky Bartošové z Poděbrad

Ingredience

  • 1 kuřecí stehno
  • sůl a celý pepř
  • 100  g másla
  • 1 svazek ředkviček
  • 125  g lučiny
  • 1 lžíce hořčice
  • pažitka
  • trocha soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí stehno omyjeme a uvaříme doměkka v osolené vodě s celým pepřem. Poté maso obereme a vychladíme.

  2. Maso a máslo v pokojové teplotě rozmixujeme ponorným mixérem na jemné pyré. Ředkvičky nastrouháme na jemném struhadle.

  3. Přidáme lučinu, nastrouhané ředkvičky, hořčici a nasekanou pažitku.

  4. Promícháme a dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.

  5. Podáváme se světlým i tmavým pečivem, které svrchu zdobíme plátky ředkviček a pažitkou.

Pošli recept! 4/2018 (2.3.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slané rohlíčky s pomazánkou z červené řepy

Slané rohlíčky s pomazánkou z červené řepy

Připraveno podle receptu Veroniky Kloučkové z Brna
Škola vaření /09.02.18
Karbanátky s kuskusem

Karbanátky s kuskusem

Díky kuskusu jsou nadýchané. 

Jolana Grygarková, Brno

Škola vaření /26.10.16
Noky od mé maminky

Noky od mé maminky

Pokaždé byly skvělé teplé k obědu i studené ke svačině.

Radim Nový, Jáchymov

...
Škola vaření /18.08.17
Pyré z mrkve a brambor

Pyré z mrkve a brambor

Děti ho milují, dospělí taky.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /22.04.16
Pomazánka „Fialka“

Pomazánka „Fialka“

Je zajímavá svou výraznou barvou a chutí po uzeném sýru.
Zuzka Skoumalová, ...
Škola vaření /21.07.12
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm.

Kryštof Slánský, Brno

Škola vaření /09.12.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu